Home Ενημερώσεις Για άλλο ένα καλοκαίρι η Πλαγιά αντιμετωπίζει πρόβλημα με το νερό –...

Για άλλο ένα καλοκαίρι η Πλαγιά αντιμετωπίζει πρόβλημα με το νερό – Παράπονα πολιτών

1938
2

Πολλά παράπονα έχουμε δεχτεί από μόνιμους κατοίκους, αλλά και καλοκαιρινούς παραθεριστές της Κοινότητας της Πλαγιάς. Για ακόμα ένα καλοκαίρι υπάρχει πρόβλημα με το νερό αφού οι διακοπές ύδρευσης είναι καθημερινές και όπως μας ενημέρωσαν οι κάτοικοι γίνονται σε ώρες αιχμής με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία όλων. Η επίσημη δικαιολογία είναι κάποια βλάβη στο δίκτυο.

Οι κάτοικοι που έχουν πολλά παράπονα για τους διοικούντες, οργάνωσαν λαϊκή συνέλευσης πριν λίγες ημέρες και ζητάνε άμεση λύση από το Δήμο Λέσβου.

Facebook comments:

2 COMMENTS

  1. Η Πλαγια υπό κανονικες συνθήκες δεν εχει προβλημα νερου, Δημιουργηθηκε προβλημα πριν μερικες ημερες διοιτι κάποιοι ασυνείδητοι χρησιμοποιούσαν το νερο υδρευσης για να γεμιζουν βυτια για τα ζωα και για να ποτιζουν κηπους. Διοργανώθηκε Γενικη υνελυση στην οποία συμμετείχα με πρόσκληση των μελών τουσυμβουλίου Σουλτάνας Βούρου κΙ Π. γΕΡΑΓΩΤΈΛΗ και αποφασίσαμε με πρόταση μου να καταγραφούν από το συμβουλιο της Πλαγιάς ποιοι καταναλώνουν νερο για κήπους και να κοπεί η παροχή. όσο για τα ζώα προτείναμε να παίρνουν νερό από τη γεώτρηση της Μουριάς. Οι διακοπές νερού έγιναν αυθαίρετα χωρίς την έγκριση των αρμοδίων και δεν θα ξαναγίνουν.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here