Home Ανακοινώσεις Παραμένει η τράπεζα Alpha Bank στο Πλωμάρι

Παραμένει η τράπεζα Alpha Bank στο Πλωμάρι

1977
1

Σύμφωνα με την παρακάτω ανακοίνωση που εξέδωσε η Αντιδημαρχεία Πλωμαρίου, η Τράπεζα Alpha Bank θα παραμείνει ενεργή στο Πλωμάρι και δεν πρόκειται τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον(και ελπίζουμε για πάντα), να συγχωνευτεί με το κατάστημα Μυτιλήνης. Δεν γίνονται γνωστά τα ονόματα των παραγόντων που ενεπλάκησαν στην προσπάθεια παραμονής της τράπεζας στο Πλωμάρι, ούτε εάν πάρθηκε απόφαση για μείωση του μισθώματος, αλλά ούτε και για την επικινδυνότητα του κτιρίου. Επίσης δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόσο ρόλο έπαιξαν και οι αντιδράσεις των καταθετών.

Η ανακοίνωση:

ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ALPHA BANK

ΠΛΩΜΑΡΙ 02-06-2017

Σας γνωρίζουμε ότι μετά τις επαφές και τα υπομνήματά μας προς την Κεντρική Διοίκηση της Alpha Bank, ανακοινώνουμε με χαρά ότι η Διοίκηση της Alpha Bank αποφάσισε να μην προβεί στο κλείσιμο του Καταστήματος Πλωμαρίου, το οποίο θα συνεχίσει την απρόσκοπτη λειτουργία του.

Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν στην απόφαση αυτή και κατ’ επιθυμία τους θέλουν να μένουν ανώνυμοι. Είμαστε βέβαιοι ότι οι Πλωμαρίτες θα στηρίξουν την απόφαση αυτή.

Ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Πλωμαρίου
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Π. ΑΡΜΕΝΑΚΑΣ

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. Το τι συνεβη ειναι γνωστο και εχει να κανει με ακραια (κατα καποιον ) ενεργεια μεγαλοκαταθετη που απειλησε με αρση καταθεσεων γιατι δεν θα μπορουσε να εξυπηρετηθει την ιδια στιγμη που αλλοι υποστηριζαν οτι επρεπε να γινει το ακριβως αντιθετο δηλαδη προσελευση (χαχαχαχα) καταθεσεων. Μηπως ζουμε στο Ντουμπαι και μας κανει αερα ο Σωρρας με τα αξιογραφα της Τραπεζας της Ανατολης??? Ποιος εχει να καταθεσει σημερα????
    Μαλλον εσεις εχετε αυτη την δυνατοτητα που βρισκεσται στα μισθολογικα ρετιρε……….. Τελικα ειχα δικιο καθως ο συγκεκριμενος καταθετης(εαν ειναι σωστες οι πληροφοριες μου) μας εδειξε το ορθο δρομο και αποφυγαμε αλλη μια καρπαζια ως μονιμοι καρπαζοεισπρακτορες. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ και στο ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here