Home Ενημερώσεις Μ. Αρμενάκας για Alpha Bank: Παραπληροφόρηση, επικινδυνότητα κτιρίου, ενοίκιο, μειωμένος όγκος συναλλαγών

Μ. Αρμενάκας για Alpha Bank: Παραπληροφόρηση, επικινδυνότητα κτιρίου, ενοίκιο, μειωμένος όγκος συναλλαγών

1684
1

Ο Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου, κ. Μανώλης Αρμενάκας, σχολιάζοντας την περίπτωση κατάργησης του καταστήματος της Τράπεζας Alpha Bank στο Πλωμάρι, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανέφερε τα εξής:

Επειδή υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση από διαφόρους στο διαδίκτυο, σχετικά με την ΑLPHA BANK, είναι γεγονός ότι το κατάστημα της Τράπεζας αυτής θα κλείσει στα μέσα Ιουνίου. Πρόκειται για ειλημμένη απόφαση. Το κλείσιμο της Τράπεζας οφείλεται κυρίως στο ότι έχει μειωμένο όγκο συναλλαγών (το ίδιο ισχύει και για την Πειραιώς) και δευτερευόντως στο ύψος του μισθώματος και στην επικινδυνότητα του κτιρίου που στεγάζεται.

Η αντίδραση μας ήταν άμεση. Ήλθατε σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο καταστημάτων Ελλάδος και με την διευθύντρια καταστημάτων Αιγαίου και γίνεται προσπάθεια, επίλυσης των προβλημάτων και ανατροπής της ειλημμένης αποφάσεως. Ακραίες θέσεις και ενέργειες αυτή τη στιγμή δεν βοηθούν. Προσπαθούμε να αποφύγουμε άλλο ένα χαστούκι στη πόλη μας, οπότε ανεύθυνες δηλώσεις, όψιμων δήθεν αγωνιστών, τύπου “αποσύρετε τις καταθέσεις σας” μόνο αντίθετο αποτέλεσμα θα φέρουν. Μάλλον αυξήστε τις καταθέσεις σας θα έλεγα εγώ, προς τη τράπεζα αυτή για να μείνει. Εννοείτε ότι θα ενημερώνουμε για ότι νεώτερο.

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. Ωραίος ο κ. Αντιδήμαρχος. Αυτούς που αποφασίσανε να κλείσουν το κατάστημα, αγνοώντας και προσβάλοντας τόσο βάναυσα τους Πλωμαρίτες πελάτες τους, πρέπει να τους επιβραβεύσουμε μεταφέροντας τις καταθέσεις μας στην τράπεζά τους. Τον κ@λο τους ας τον φιλήσουν αυτοί που θέλουν. Για τους υπόλοιπους στον αγύριστο. Έχει κι αλλού πορτοκαλιές.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here