Home Ενημερώσεις Επίσημο: Κλείνει η Alpha Bank Πλωμαρίου στις 16 Ιουνίου 2017

Επίσημο: Κλείνει η Alpha Bank Πλωμαρίου στις 16 Ιουνίου 2017

2846
1

Από εχτές αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για το κλείσιμο του καταστήματος της τράπεζας Alpha Bank στο Πλωμάρι. Χαρακτηριστική ήταν η ανάρτηση του πρώην Δήμαρχου Πλωμαρίου, κ. Βαρβαγιάννη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Σήμερα σε ερώτηση μας προς τη διευθύντρια, επιβεβαιώθηκαν οι φήμες, αφού λάβαμε την απάντηση ότι το κατάστημα κλείνει στις 16 Ιουνίου 2017 και θα συγχωνευτεί με αυτό της Μυτιλήνης. Όσον αφορά το ΑΤΜ, αυτό θα παραμείνει και θα αναβαθμιστεί για να μπορεί να εξυπηρετεί καλύτερα το κοινό με νέες υπηρεσίες.

Θυμίζουμε ότι ήδη το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, λειτουργεί σταθερά μόνο δυο ημέρες της εβδομάδα και κάποιες φορές έκτακτα ανοίγει περισσότερες.

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. Aντε να μαζευτει ολη η περιφερεια Πλωμαριου και να σηκωσει τα λεφτα της(θα επρεπε να γινει το ιδιο και με την Πειραιως) αφου θα παψει να εξυπηρετειτε ο κοσμος να δουμε θα κλεισει??? Πρεπει ομως καποιος να κινητοποιησει την περιφερεια του ΠΛωμαριου….ΠΟΙΟΣ???? Παλια υπηρχαν οι ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ εθελοντες για ολα αυτα…. Αναμονη λοιπον και για την Εθνικη

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here