Home Ενημερώσεις Φτωχότερο από εχθές το Πλωμάρι, έφυγε ο Michael Harding Kristensen

Φτωχότερο από εχθές το Πλωμάρι, έφυγε ο Michael Harding Kristensen

4033
0

Δυστυχώς ο Mike δεν τα κατάφερε. Ο Michael Harding Kristensen όπως ήταν το πλήρες όνομα του, ήταν ένας Δανός λάτρης(με όλη τη σημασία της λέξης) του Πλωμαρίου το οποίο επισκεπτόταν ανελλιπώς εδώ και πάρα πολλά χρόνια(31), μαζί με τη σύζυγο του Jette έχοντας εδώ μόνο φίλους.

Ήταν από τους καλύτερους πρεσβευτές μας στη Δανία, αφού κάθε χρόνο έφερνε κόσμο στη πόλη μας. Τα τελευταία χρόνια είχε ταλαιπωρηθεί από ένα πρόβλημα υγείας, αλλά ποτέ δεν το είχε βάλει κάτω και με κάθε ευκαιρία επισκεπτόταν το αγαπημένο του Πλωμάρι.

Ο Mike ήταν ένας από τους εμπνευστές του “Boys Night” για το οποίο είχαμε γράψει στο παρελθόν. Ήταν ένα πάρτι που έγινε για πρώτη φορά το 1998 στο Πλωμάρι και στη συνέχεια έγινε θεσμός για 18 χρόνια, το πιο πρόσφατο έγινε πέρσι το καλοκαίρι. Για το Boys Night μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Ήταν επίσης τακτικός αναγνώστης του Plomarinews.gr και είχε μαζί μας συχνά επικοινωνία για να μαθαίνει τα νέα και μας τόνιζε χαριτολογώντας ότι θα πρέπει να τα μεταφράζουμε τουλάχιστον στα Αγγλικά διότι η μετάφραση του google δεν ήταν πάντα ακριβής…

Πριν από αρκετά χρόνια είχε δημιουργήσει μια ιστοσελίδα για την τουριστική προβολή του Πλωμαρίου που λειτουργεί στη διεύθυνση www.plomari.dk με Δανέζικη και Αγγλική έκδοση. Το τελευταίο διάστημα, είναι υπό κατασκευή αφού ο Mike ετοίμαζε τη νέα έκδοση της.

Πριν από λίγες ημέρες σε συζήτηση μαζί με μας και με φίλους, είχε συμφωνήσει να συμβάλει στην ιδέα μας, για τη δημιουργία ενός βίντεο όπου οι σταθεροί ξένοι επισκέπτες του Πλωμαρίου(Repeaters) όπως εκείνος, θα μιλούσαν για τον τόπο μας και θα ανέλυαν τι είναι αυτό που τους κέρδισε, για να έμπαινε ένα μικρό ακόμα λιθαράκι για την τουριστική προβολή της περιοχής μας στο διαδίκτυο. Δυστυχώς δεν προλάβαμε.

Λίγες μέρες πριν, ενώ βρισκόταν για διακοπές στο Πλωμάρι, ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε να νοσηλευτεί αρχικά στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης και στη συνέχεια σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017.

Ήδη από εχτές πολλοί φίλοι του τον αποχαιρέτισαν μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης(Facebook).

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here