Home Άρθρα VIP Mini Bus στο Πλωμάρι – Ήταν η επιτροπή ελέγχου για το...

VIP Mini Bus στο Πλωμάρι – Ήταν η επιτροπή ελέγχου για το Survivor;

4191
2

Ένα VIP Mini Bus έκανε σήμερα την εμφάνιση του στο Πλωμάρι, βέβαια παραμένει άγνωστο ποιοι επέβαιναν σ’ αυτό. Ήδη υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και φημολογία ότι πρόκειται για επιτροπή που ήρθε να ελέγξει την περιοχή του Πλωμαρίου, για το εάν πληρεί τις προϋποθέσεις για να διεξαχθεί ο τελικός του παιχνιδιού Survivor στην περιοχή μας. Βέβαια μπορεί να πρόκειται και για “Ράδιο Αρβύλα”.

Λίγο μετά τις 4:30 το απόγευμα το λεωφορείο πέρασε από τον παραλιακό και καταφέραμε να το απαθανατίσουμε.

Εκτός από τον Άγιο Ισίδωρο, ακούγονται επίσης ως πιθανές περιοχές διεξαγωγής του τελικού η Σκάλα Καλλονής και η Σκάλα Ερεσού. Υπάρχει και η υποψηφιότητα της Ρόδου που παίζει επίσης δυνατά.

Είναι πιθανό το όνειρο χιλιάδων γυναικών στη Λέσβο να γίνει πραγματικότητα και να δουν από κοντά τον Ντάνο(Γιώργο Αγγελόπουλο) να αγωνίζεται σε μια από τις όμορφες μας παραλίες…

Θυμίζουμε ότι το Plomarinews.gr ήταν το πρώτο μέσο που διέδωσε ήδη από την 1η Απριλίου, ότι το Survivor θα έρθει στη Λέσβο, δείτε το σχετικό μας άρθρο πατώντας εδώ.

Facebook comments:

2 COMMENTS

  1. Ειναι αληθεια.οι δυο περιοχες του νησιου που το διαικδικουσαν ειναι το πλωμαρι και η ερεσσος.το θεμα ειναι οτι οι αρχες του τοπου και οι “υπευθυνοι” δεν κανουν τιποτα.που ειναι ο αντιδημαρχος? Που ειναι ο φορεας? Που ειναι οι ξενοδοχοι που επρεπε οχι μονο να προσφερουν τα 150 κρεβατια για 5 μερες αλλα να τα δωσουν και δωρεαν .τα κερδη τους θα ηταν τεραστια.ολοι αυτοι που δηθεν αγαπανε το χωριο ειναι αυτοι που παρραλληλα το σαμποταρουν κιολας και θελαν να μη μαθευτει στο κοσμο.πηγαν στην εκθεση στην αθηνα να διαφημησουν το πλωμαρι με ουζα και λαδια λες και ο κοσμος περιμενε αυτους φετος για να μαθει για το πλωμαρι και φωτογραφηθηκαν για προσωπικη τους διαφημηση.η ροδος προσφερει 400 δωματια για την οργανωση του τελικου μονο και μονο για να το παρει και οι δικοι μας , ηρθε αυτη η μεγαλη ευκαιρια προβολης του τοπου μας και το καναν γαργαρα.ντροπη τους για ακομα μια φορα.νομιζω οτι υπαρχουν ακομα 2-3 μερες προθεσμια να γινουν ενεργειες απο την πλευρα των πλωμαριτων υπευθηνων αν και ακουστηκε οτι το πηρε η ερεσσος.ετσι και δεν γινει κατι πρεπει ολος ο κοσμος να μαθει τα ρεζιλικια τους και να τους φτυνει δημοσια.ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

  2. Ο Τσαμπας πεθανε εδω και χρονια! σιγα να μην τους δωσουν τσαμπα δωματια κτλ στους χαραμοφαιδες!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here