Home Ανακοινώσεις Ξεκινούν το Σάββατο 20/5 οι εγγραφές βρεφών και νηπίων για τους Παιδικούς...

Ξεκινούν το Σάββατο 20/5 οι εγγραφές βρεφών και νηπίων για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λέσβου

867
0

Ανακοίνωση από το Δήμο Λέσβου: Η Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ», κα Αναστασία Αντωνέλη, ανακοινώνει ότι ξεκινούν το Σάββατο 20 Μαΐου 2017, οι εγγραφές βρεφών και νηπίων για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λέσβου, με ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων:

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς βρεφών και νηπίων θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για την εγγραφή των παιδιών τους μέσω του συνδέσμου: http://lesvos.aitiseispoliton.gr

Κατάλογος με τους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς είναι αναρτημένος στην ενότητα «Παιδικοί Σταθμοί».

Οι προϋποθέσεις, τα δικαιολογητικά εγγραφής καθώς και τα τροφεία παρατίθενται στην ενότητα «Πληροφορίες».

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων είναι από 20 Μαΐου 2017 έως 15 Ιουνίου 2017.

Μετά την ημερομηνία αυτή δεν υπάρχει δυνατότητα υποβολής αιτήσεων.

Επίσης μετά το πέρας της προθεσμίας, το αμέσως επόμενο διάστημα θα έχουν την δυνατότητα οι γονείς να ενημερωθούν για την σειρά κατάταξης των αιτήσεων τους, στην ίδια αυτή διεύθυνση.

Στην συνέχεια ο Οργανισμός μας θα εκδώσει νέα ανακοίνωση με την οποία θα γνωστοποιούμε τον αριθμό των κενών θέσεων των Παιδικών Σταθμών μας που θα καλυφθούν ανά Δημοτική Ενότητα.

Η ενημέρωση των επιτυχόντων θα γίνει με sms. Αν η σειρά κατάταξης εξασφαλίζει την είσοδο των βρεφών και των νηπίων σε κάποιο Σταθμό που έχει δηλωθεί, θα πρέπει να σταλούν όλα τα δικαιολογητικά που ορίζονται στην ενότητα «Πληροφορίες», ταχυδρομικά σε κλειστό φάκελο, έως και 17/7/2017 (σύμφωνα με την σφραγίδα ταχυδρομείου) στην διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου», Αγίας Ειρήνης 10 Μυτιλήνη, με την ένδειξη «Εγγραφές Βρεφών και Νηπίων 2017-2018».

Έπειτα από τον έλεγχο των δικαιολογητικών, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση με τα οριστικά αποτελέσματα.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here