Home Αθλητικά Βίντεο: Αιγέας Πλωμαρίου – Διαγόρας Αγίας Παρασκευής 1-2 Γκολ και Φάσεις

Βίντεο: Αιγέας Πλωμαρίου – Διαγόρας Αγίας Παρασκευής 1-2 Γκολ και Φάσεις

3740
1

Ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι στο Πλωμάρι, ήταν ο Διαγόρας που φάνηκε πιο διαβασμένος, παίρνοντας το διπλό με σκορ 1-2 απέναντι στον Αιγέα που ήταν κάπως νευρικός και δεν θύμιζε ιδιαίτερα την ομάδα που είχαμε δει στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια των Play Off.

Βέβαια υπάρχουν και κάποια παράπονα για τη διαιτησία του κ. Κουλουδή για κάρτες που δόθηκαν στον Αιγέα και για κάρτες που δεν δόθηκαν σε παίχτες του Διαγόρα.

Το γήπεδο και η προσέλευση των φιλάθλων θύμισε τις εποχές της παρουσίας του Αιγέα και του Διαγόρα στη Δ’ Εθνική.

Τα γκολ του Διαγόρα σημείωσαν οι Μαλακός στο 25′ και Φιλιανός στο 70′. Όταν το σκορ ήταν 0-1 ο Αιγέας στο 55′ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Σπαχίου, αλλά ο Χρυσαφης που το εκτέλεσε δεν κατάφερε να σκοράρει. Αν εκεί γινόταν το 1-1 τότε πιθανόν τώρα ο Αιγέας θα ήταν πρώτος. Στη συνέχεια ο Φιλιανός εκμεταλλεύτηκε λάθος του τερματοφύλακα Γεωργιάδη και την κακή εκτίμηση της άμυνας και έκανε το 0-2. Το μόνο που κατάφερε ο Αιγέας, στο 3′ λεπτό των καθυστερήσεων μείωσε με ωραίο σουτ του Κάλφα που κόντραρε σε αμυνόμενο και κατέληξε στα δίχτυα του Τσομπανέλη. Στη συνέχεια ο διαιτητής κράτησε 1′ ακόμα λεπτό και σφύριξε τη λήξη, με τους παίχτες του Αιγέα να διαμαρτύρονται ότι δεν κράτησε τον επιπλέον χρόνο που έπρεπε, αφού υπήρχαν αλλαγές, τραυματισμοί κτλ.

Υπήρξαν και ωραίες στιγμές μετά το τέλος του παιχνιδιού, όταν παίχτες και ο προπονητής του Διαγόρα, Γιώργος Σπάρταλης έσπευσαν να παρηγορήσουν τον Γιάννη Γεωργιάδη.

Και στις δυο ομάδες αξίζουν συγχαρητήρια για την πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Διαγόρας είναι πλέον το μεγάλο φαβορί την την κατάκτηση της πρώτης θέσης, αφού με νίκη στο ματς με τον Αετό Λουτρών στην Αγία Παρασκευή στην τελευταία αγωνιστική ακόμα και σε ισοβαθμία με τον Αιγέα, έχει το πλεονέκτημα. Ο Αιγέας θα παίξει το τελευταίο ματς με τον Αίγειρο στο Πλωμάρι και οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 21/5/2017.

Θυμίζουμε ότι το Plonarinews.gr μετάδωσε την αναμέτρηση ζωντανά με εικόνα και ήχο.

Στον άλλο αγώνα, ο Αετός Λουτρών πήρε διπλό μέσα στη Θερμή, νικώντας τον Αίγειρο Μυστεγνών με σκορ 2-4.

Το βίντεο του αγώνα.

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. Τα παιδιά δεν μπόρεσαν να σηκώσουν το ψυχολογικό βάρος και την πίεση από την κρισιμότητα της αναμέτρησης και φυσιολογικά κέρδισε η πιο έμπειρη και παθιασμένη ομάδα του Διαγόρα, που φαινόταν από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ότι το ήθελε περισσότερο. Από δω και πέρα δεν χρειάζεται ούτε απογοήτευση ούτε σκυμμένα κεφάλια. Η ομάδα έκανε μια καταπληκτική πορεία, ξεπέρασε τα Μυστεγνά που είχαν ξοδέψει χιλιάδες ευρώ για να φτιάξουν ομάδα και στο τέλος ίσως αποδειχτεί και θετικό που δεν ανέβηκε κατηγορία, αν αναλογιστούμε τις συνθήκες που επικρατούν. Δεν πιστεύω ότι το νησί μας μπορεί να συντηρήσει του χρόνου τρεις ομάδες στη Γ΄Εθνική. Πολύ πιθανόν να έχουμε συγχωνεύσεις το καλοκαίρι, αφού σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς το μπάτζετ για μια ομάδα Γ΄Εθνικής είναι γύρω στις 300.000, δηλαδή συνολικά 900.000 για τις τρεις ομάδες της Λέσβου. Πού θα βρεθούν τόσα λεφτά; Το καλύτερο πιστεύω θα είναι να κατέβει μία ομάδα, με όσους θα ήθελαν να συνδράμουν οικονομικά (Μιχαλάκης, Τρύφων, Αλεξανδρής και γιατί όχι και Μπότης), ώστε σε δυο χρόνια να έχουμε μία ομάδα στη Β΄Εθνική.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here