Home Ανακοινώσεις Εμπορικός Σύλλογος: Όχι στη λειτουργία καταστημάτων τις Κυριακές – Τουλάχιστον 3 Δήμοι...

Εμπορικός Σύλλογος: Όχι στη λειτουργία καταστημάτων τις Κυριακές – Τουλάχιστον 3 Δήμοι & ενέργειες για την Τράπεζα Πειραιώς

1654
1

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πλωμαρίου ανακοινώνει τις θέσεις του για δυο θέματα και τις ενέργειες που έκανε για το ότι η Τράπεζα Πειραιώς θα ανοίγει πλέον μόνο δυο φορές της εβδομάδα στο Πλωμάρι.

Ο Σύλλογος τάσσετε κατά του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές. Όσον αφορά τον Καλλικράτη, πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί ένας Δήμος στη Νότια Λέσβο και η κόκκινη γραμμή θα πρέπει να είναι η δημιουργία τουλάχιστον τριών Δήμων στη Λέσβο.

Επίσης τις προηγούμενες ημέρες έγινε συλλογή υπογραφών και ενημερώθηκαν τα κεντρικά της Τράπεζας Πειραιώς για τη δυσαρέσκεια των πολιτών για τη μείωση των ημερών λειτουργίας του καταστήματος στο Πλωμάρι. Οι υπεύθυνοι απάντησαν ότι προέβησαν σε αυτή την αλλαγή για λόγους περικοπών και πιθανόν μόνο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο το κατάστημα θα ανοίγει καθημερινά.

Από το Δ.Σ.

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. Η απάντηση των Πλωμαριτών πρέπει να είναι δυναμική. Να αποσύρουν όλοι τις καταθέσεις τους από την Πειραιώς. Ευτυχώς υπάρχουν δύο τράπεζες στο Πλωμάρι που σέβονται τους πελάτες τους, λειτουργώντας σε καθημερινή βάση. Η Πειραιώς δεν σέβεται τους πελάτες της και πρέπει να υποστεί τις συνέπειες.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here