Home Αθλητικά Παλικαρίσιο διπλό για τον Αιγέα και κορυφή, 2-3 στη Θερμή με αντίπαλο...

Παλικαρίσιο διπλό για τον Αιγέα και κορυφή, 2-3 στη Θερμή με αντίπαλο τον Αίγειρο

1893
1

Παλικαρίσιο διπλό πήρε ο Αιγέας Πλωμαρίου εκτός έδρας με αντίπαλο την Αίγερο Μυστεγνών. Με τη νίκη αυτή ο Αιγέας είναι μόνος πρώτος στη βαθμολογία του μίνι πρωταθλημάτων των Play Off.

Ο Αίγειρος άνοιξε το σκορ μόλις στο 7′ με σουτ του Αλαγιάννη, νωρίτερα όμως δεν σφυρίχτηκε φάουλ υπέρ του Αιγέα όταν δυο αμυνόμενοι του Αίγειρου έκαναν φάουλ στον Αγιακάτσικα. Ο Αιγέας αντέδρασε γρήγορα και με γκολ του Άνταμ στο 15′ έφερε το ματς στα ίσια. Στο 41′ Χρυσάφης σκόραρε και έβαλε την ομάδα του Πλωμαρίου οδηγό κάνοντας το 1-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Αιγέας μπήκε δυνατά και στο 47′ με σκόρερ και πάλι τον Χρυσάφη έκανε το 1-3.

Ο Αίγειρος δεν εγκατέλειψε το παιχνίδι και κατάφερε με τον Συβρή να μειώσει σε 2-3 στο 55′, όμως εκεί έγινε μια σύρραξη μεταξύ των παιχτών των δυο ομάδων. Οι παίχτες του Αίγειρου θέλησαν να μαζέψουν γρήγορα τη μπάλα από τα δίχτυα, ενώ το ίδιο πήγε να κάνει ο αριστερός μπακ του Αιγέα, Ματζουράνης, ο οποίος δέχτηκε σπρωξίματα και όπως θα φανεί και στο βίντεο κάποιος τον πιάνει από το λαιμό, εκείνη τη στιγμή αντέδρασε ο τερματοφύλακας του Αιγέα, Χρίστος Παπαδάτος και στην εξέλιξη της σύρραξης αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή, Βουρανή, ο οποίος έδειξε και την κίτρινη κάρτα σε παίχτες του Αίγειρου.

Το παιχνίδι χάλασε και αργότερα λόγω ύβρεων από την κερκίδα, ο διαιτητής διέκοψε προσωρινά τον αγώνα.

Τελικά το ματς συνεχίστηκε, παράπονα υπάρχουν, αλλά τελικά ο Αιγέας κέρδισε δίκαια παίζοντας από το 55′ με δέκα παίχτες, με τον Γιάννη Γεωργιάδη να κρατά ανέπαφη την εστία του.

Για ένα ακόμα παιχνίδι αρκετοί φίλαθλοι από το Πλωμάρι ταξίδεψαν για να στηρίξουν τις προσπάθειες των παιχτών του Στέλιου Μουντανάρη.

Περισσότερα στο βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις που θα ανεβεί αργότερα.

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. Well done everyone …….. it was , literally , a hard fought victory.

    Roll on next Sunday and lets do the same again to Loutra. Maybe on Sunday we won’t have to play against 11 footballers and 1 ” slightly ” biased referee.

    Καλά έκανε όλοι …….. ήταν, κυριολεκτικά, μια σκληρή μάχη νίκη.

    Συνεχίστε την επόμενη Κυριακή και αφήστε τα να ξαναγυρίσουν στα Λουτρά. Ίσως την Κυριακή δεν θα χρειαστεί να παίξουμε με 11 ποδοσφαιριστές και 1 “ελαφρώς” μεροληπτικό διαιτητή.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here