Home Εκδηλώσεις Κέφι, χορός και επιτυχία στις εκδηλώσεις “Γιορτή Κούνιας” στο Ακράσι και “Πρωτομαγιάτικο...

Κέφι, χορός και επιτυχία στις εκδηλώσεις “Γιορτή Κούνιας” στο Ακράσι και “Πρωτομαγιάτικο Γλέντι” στο Αμπελικό

3277
0

Με μεγάλη επιτυχία κέφι, χορό και μεγάλη προσέλευση του κοινού πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις “Γιορτή Κούνιας” και “Πρωτομαγιάτικο Γλέντι” στα χωριά Ακράσι και Αμπελικό αντίστοιχα.

Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες

ΓΙΟΡΤΗ ΚΟΥΝΙΑΣ, ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΑΚΡΑΣΙ ΛΕΣΒΟΥ

Για ΕΚΤΗ συνεχή χρονιά ο Πολιτιστικος Σύλλογος Ακρασίου Λέσβου διοργάνωσε την Γιορτή της Κούνιας.
Τα παρακάτω βίντεο δείχνουν ένα μέρος της Γιορτής της Κούνιας, που έγινε την ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ στην πλατεία του χωριού μας το ΑΚΡΑΣΙ.
Δείτε στην στολισμένη κούνια με λουλουδια,το κέφι,η όρεξη για χορό, ….οι ψησταριές που στήθηκαν από μέλη του συλλόγου, η ζωντάνια έδειξαν ότι η γιορτή της κούνιας είχε μεγάλη επιτυχία για μια ακόμη φορά.
Επίσης αυτό που είχε μεγάλη επιτυχία και άξιζε τον κόπο ήταν πιστεύω τα τραγούδια της κούνιας . …..Είπαμε τραγούδια της Λαμπρής, της Πρωτομαγιάς. του έρωτα και της αγάπης. Τα τραγούδια αυτά τραγουδήθηκαν από την αυτοσχέδια χορωδία που σχηματίστηκε εθελοντικά.

Πρωτομαγιά στο Αμπελικό!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε η εθελοντική μας ομάδα ‘ΆΜΠΕΛΟΣ΄ σε συνεργασία με το τοπικό συμβούλιο για την Πρωτομαγιά. Ευχαριστούμε όλους όσους βρέθηκαν σήμερα στο χωριό για να γιορτάσουν μαζί μας. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη που βοήθησαν για την διοργάνωση της σημερινής εκδήλωσης.
Και του χρόνου! Καλό μήνα!

Βίντεο

Αμπελικό

Ακράσι

Περισσότερες φωτογραφίες:

Αμπελικό

Ακράσι

*Κείμενα και υλικό από τις σελίδες των Συλλόγων Ακρασίου και Αμπελικού στο Facebook

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here