Home Ανακοινώσεις Ανοίγει η αυλαία των ενδιάμεσων εκπτώσεων την Τρίτη 2...

Ανοίγει η αυλαία των ενδιάμεσων εκπτώσεων την Τρίτη 2 Μαΐου 2017 στη Μυτιλήνη

920
0

Ενημέρωση από τον Εμπορικό Σύλλογο Μυτιλήνης για τις επερχόμενες εκπτώσεις: O Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης σας ενημερώνει ότι πλησιάζει η προαιρετική εκπτωτική περίοδος του Μαΐου, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4177/2013 . Οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν από την Τρίτη 2 Μαΐου έως τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017. Στο διάστημα αυτό και σύμφωνα με το άρθρο 16 του ν. 4177/2013 τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή 7 Μαΐου. Υπενθυμίζουμε ότι πάγια θέση του Συλλόγου, όπως και των περισσοτέρων Συλλόγων όλης της χώρας , είναι η διατήρηση της Κυριακάτικης αργίας.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων πέραν της αναγραφής της παλαιάς και νέας τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης στο facebook όπου αναφέρονται λεπτομέρειες.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης καλεί το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου, εμπιστευόμενο τις ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα προσφέρουν και πάλι προϊόντα ποιότητας σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Παναγιώτης Παπαρίσβας Αράπης Χαράλαμπος

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here