Home Ανακοινώσεις Ευχαριστήριο της Δημοτικής Κοινότητας Πλωμαρίου για δωρεά για την αντικατάσταση της στέγης...

Ευχαριστήριο της Δημοτικής Κοινότητας Πλωμαρίου για δωρεά για την αντικατάσταση της στέγης του Κληροδοτήματος Καμπά

1222
1

Η Δημοτική Κοινότητα Πλωμαρίου μας απέστειλε το παρακάτω ευχαριστήριο: Στην ιδιοκτησία του Δήμου Λέσβου έχει περιέλθει από παλαιά το κτήριο του κληροδοτήματος Γεωργίου Καμπά που ανήκε άλλοτε στα Δημοτικά Σχολεία Πλωμαρίου. Το κτήριο αυτό ήταν εγκαταλελειμμένο και η παρούσα Δημοτική Αρχή από την έναρξη της θητείας της έδειξε ενδιαφέρον για την αξιοποίηση του με την μετατροπή του σε χώρο με πολλαπλές χρήσεις όπως γύμναση νέων και ενηλίκων, παράδοση μαθημάτων παραδοσιακών χορών, μαθημάτων ζωγραφικής κλπ. Έτσι σιγά-σιγά προχωρήσαμε στην γενική επισκευή και συντήρηση του.

Δια του παρόντος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους συνέδραμαν στην προσπάθεια μας αυτή και ιδιαίτερα τον συμπατριώτη μας κ. Γαβριήλ Χαλδέζο, ο οποίος στα πλαίσια της ενεργού συμμετοχής του σε διάφορες ανάγκες της πόλης μας, κατέβαλε εξ’ ολοκλήρου την δαπάνη αντικατάστασης της στέγης του κτηρίου αυτού.

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πλωμαρίου
Γαρουφαλιά Βάμβουρα

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. Το κτίριο αυτό για χρόνια ήταν πολυκατάστημα. Δεν το λες και εγκαταλελειμμένο. Επίσης, πράγματι ήταν κληροδότημα που τα έσοδά του μοιράζονταν στα δημοτικά σχολεία. Ο δήμος πώς το οικειοποιήθηκε; Γιατί δεν αποδίδει κάποιο ελάχιστο μίσθωμα στα σχολεία που έχουν τόσες ανάγκες;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here