Home Ενημερώσεις Έκκληση στη Δημοτική Αρχή για τις προβληματικές παιδικές χαρές του Πλωμαρίου

Έκκληση στη Δημοτική Αρχή για τις προβληματικές παιδικές χαρές του Πλωμαρίου

937
1

Από αναγνώστρια του blog λάβαμε το παρακάτω κείμενο και το δημοσιεύουμε αυτούσιο: Επανέρχομαι μ’ ένα θέμα που είχε αναφερθεί και στο παρελθόν και δεν είναι άλλο από τις δύο παιδικές χαρές που διαθέτει το Πλωμάρι. Θα ήθελα, λοιπόν, μέσα από το blog να κάνω έκκληση στη δημοτική αρχή και προσωπικά στον κ. Αρμενάκα να βοηθήσει ώστε να γίνουν κάποιες σημαντικές αλλά ουσιαστικές παρεμβάσεις. Αν κάνετε μια επίσκεψη στους χώρους αυτούς θα δείτε ότι υπάρχουν σημαντικά προβλήματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια και την υγιεινή.

1) Όλα τα παιχνίδια είναι σκουριασμένα ή σπασμένα και χρειάζονται αντικατάσταση.

2) Είναι απαραίτητο να στρωθούν οι παιδικές χαρές με το ειδικό μαλακό υλικό που συμβάλλει ώστε να μην τραυματίζονται τα παιδιά. Δε χρειάζεται να σας αναφέρω πόσο παιδιά έχουν χτυπήσει από τα χαλίκια που υπάρχουν κάτω.

3) Επίσης, πρέπει να απομακρυνθούν όλα τα χόρτα που προσελκύουν γάτες, σκύλους, ψύλλους. Αντιλαμβάνομαι ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και τα χρήματα λιγοστά, αλλά ένα τέτοιο δώρο δεν αξίζουν τα παιδάκια του Πλωμαρίου; Καλοκαίρι έρχεται και θα το εκτιμήσουν αφάνταστα και αυτά και οι γονείς τους. Αν πάλι δεν μπορεί να γίνει άμεσα, ας υπάρχει στη σκέψη ως ένα έργο πρώτης προτεραιότητας, ώστε να ενταχθεί σε κάποιο πρόγραμμα.

Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία και θα εκτιμούσα πολύ να ακούσω και τη θέση της δημοτικής αρχής για το τι πρόκειται να γίνει.

Αναγνώστρια του blog.

*Φωτογραφία αρχείου.

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. Μόνο οι παιδικές χαρές έχουν τα χάλια τους;βρωμάει όλο το Πλωμάρι εκτός από τον παραλιακό κεντρικό δρόμο,Η δημοτική αρχή ενδιαφέρεται μόνο για τους κεντρικούς δρόμους και πλατείες και η υπόλοιπη πόλη βρωμάει,οι κάδοι σε άθλια κατάσταση,σπασμένοι,χωρίς καπάκια,οι γάτες κάνουν πάρτυ,ρίχνεις μια σακούλα απορριμάτων και πετιούνται από μέσα δυο-τρεις γάτες.Οι αδέσποτες γάτες είναι πιο πολλές από τους κατοίκους,αλλά και τα αδέσποτα σκυλιά,είναι και αυτά πάρα πολλά και κανένα ενδιαφέρων από τους τοπικούς παράγοντες της πόλης.Οδοκαθαριστή δεν βλέπουμε ποτέ όσοι κατοικούμε πάνω από τον παραλιακό δρόμο,τα σκουπίδια γύρω από τους κάδους΄σκορπισμένα κάθε φορά που περνά το φορτηγάκι του δήμου για να τα πάρει,ευτυχώς υπάρχει κάποια αξιέπαινη κυρία που προσπαθεί να ξεβρωμίσει λίγο μια αρκετά μεγάλη περιοχή στο Πλωμάρι.Ξεχνούν ότι οι δημότες πληρώνουν δημοτικά τέλη τα οποία είναι ανταποδοτικά υποτίθεται και υποχρεωτικά αφού εισπράττονται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.Κι όμως η πόλη βρωμάει αλλά δεν νοιάζεται κανένας αρμόδιος γι’αυτό. Είναι γνωστό όμως ότι δεν ψηφίζουν μόνο οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες του κέντρου της πόλης και του παραλιακού δρόμου. Ισως χρειάζεται να γίνει μια καταγγελία στις υγειονομικές υπηρεσίες της περιφέρειας για να αναγκαστεί η δημοτική αρχή να καθαρίζει όλη την πόλη και όχι μόνο επιλεκτικά ορισμένους δρόμους αυτής.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here