Home Αθλητικά Βίντεο: Διαγόρας – Αιγέας 1-0. Επεισόδια στο τέλος, χτυπήθηκε ποδοσφαιριστής του Αιγέα

Βίντεο: Διαγόρας – Αιγέας 1-0. Επεισόδια στο τέλος, χτυπήθηκε ποδοσφαιριστής του Αιγέα

1080
0

Σε έναν αγώνα που ήταν πραγματικό ντέρμπι, ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής πήρε την νίκη και έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Τοπικής Κατηγορίας Λέσβου. Ο Αιγέας που είχε τέσσερις σημαντικές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών του, ο Άνταμ ήταν τιμωρημένος και οι Καβαρνός, Καραμπέτσος και Τσιπάς με σοβαρούς τραυματισμούς, παρατάχθηκε στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής με στόχο να διατηρηθεί στην κορυφή. Λιγότερες απουσίες είχε και ο Διαγόρας αλλά και κούραση από τον αγώνα Κυπέλλου με τη Σύρο. Ο αγώνας διεξήχθη την Κυριακή 9 Απριλίου 2017.

Την αποστολή του Αιγέα ακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι από το Πλωμάρι, ενισχύοντας σημαντικά από τις κερκίδες τις προσπάθειες των παιχτών του Στέλιου Μουντανάρη. Στα αξιοσημείωτα είναι και η επανεμφάνιση του Δημήτρη Αζάμπη που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από πολλούς μήνες αποχής.

Ο αγώνας είχε πολλές φάσεις και ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες και όπως εξελίχτηκε όποια ομάδα σκόραρε πρώτη θα ήταν κατά πάσα πιθανότητα και ο τελικός νικητής. Όλα κύλισαν σε λογικά πλαίσια για τα δεδομένα ενός επαρχιακού ντέρμπι κορυφής χωρίς να συμβεί κάτι μεμπτό κατά τη διάρκεια των 90 λεπτών. Ο Διαγόρας πήρε τη νίκη με γκολ στο 64′ με σκόρερ τον Φιλιανό που έγινε αποδέκτης της μπάλας αμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας του Αιγέα υστερα από ωραία ενέργεια και πάσα του Τσομπανέλη και με την εμπειρία του δεν θα μπορούσε να αστοχήσει. Σημαντικές ευκαιρίες έχασε ο Αιγέας με τους Σπαχίου, Γιαννίκο, Αζάμπι και Αγιακάτσικα, ο τελευταίος διαμαρτύρεται για υπόδειξη φάουλ σε φάση που έφευγε στην αντεπίθεση ευρισκόμενος σε πλεονεκτική θέση.

Το μόνο μελανό σημείο την αναμέτρησης, ήταν ένα περιστατικό που συνέβη μετά το τέλος της αναμέτρησης. Κάποιος “φίλαθλος” χτύπησε τον ποδοσφαιριστή του Αιγέα, Άνταμ, ο οποίος ήταν εκτός αποστολής και παρακολουθούσε το παιχνίδι από την κερκίδα. Αφορμή της έντασης, σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν η ρίψη κροτίδων στο σημείο που βρίσκονταν οι φίλαθλοι του Αιγέα, ο Άνταμ διαμαρτυρήθηκε και πάνω στην αναμπουμπούλα κάποιος “φίλαθλος” τον χτύπησε. Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε αστυνομικός που βρισκόταν στο γήπεδο, χωρίς όμως να κάνει κάτι στη συνέχεια, λέγοντας ότι είναι εκεί για την ασφάλεια των διαιτητών.

Ο Αιγέας ισοβαθμεί πλέον με τον Αίγειρο Μυστεγνών, αλλά λόγω διαφοράς τερμάτων είναι τρίτος. Μένουν δυο αγωνιστικές πριν τα Play-Off, με τον Αετό Λουτρών στο Πλωμάρι και με τον Αχιλλέα Πέτρας εκτός έδρας.

Δείτε στο βίντεο τις καλύτερες στιγμές και το γκολ της αναμέτρησης αλλά και τη στιγμή των επεισοδίων.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here