Home Εκδηλώσεις Πλήθος κόσμου, κέφι, χορός και τιμητικές βράβευσεις στην Κοπή Βασιλόπιτας του Συνδέσμου...

Πλήθος κόσμου, κέφι, χορός και τιμητικές βράβευσεις στην Κοπή Βασιλόπιτας του Συνδέσμου Πλωμαριτών Αττικής

592
0

Ο Σύνδεσμος Πλωμαριτών Αττικής “Βενιαμίν Ο Λέσβιος” έκοψε την βασιλόπιτα του παρουσία πολλών συμπατριωτών μας και τίμησε τους Αντώνη Ανδριώτη, Μιχάλη Μπελά και Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. Ανακοινώθηκε και η αποκριάτικη χοροεσπερίδα που θα γίνει στις 18/2/2017 στο κέντρο Ζυγός. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ τη σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση Συνδέσμου για την κοπή της βασιλόπιτας:

Κόψαμε τη βασιλόπιτα, με την ευγενή παρουσία του Προέδρου της Ο.Λ.Σ.Α. κ. Νεκτάριου Βακάλη, κάναμε ποδαρικό, τιμήσαμε το Χρήστο μας, φάγαμε, χορέψαμε και όλα αυτά σε μια Γενική Απολογιστική Συνέλευση με την εξαγγελία της δημιουργίας Κίνησης Πολιτισμού και Νεολαίας !

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλα τα Μέλη του Συνδέσμου μας για την Παρουσία σας στην Συνέλευση και την με κάθε τρόπο Συμπαράστασή σας. Ευχαριστέι επίσης τους επίσημους προσκεκλημένους μας: Το Τιμώμενο Μέλος μας κ. Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, τον Πρόεδρο της ΟΛΣΑ κ. Νεκτάριο Βακάλη, τον Αντιπρόεδρο της Λεσβιακής Παροικίας κ. Ε. Ντογραμματζή και τους Προέδρους και τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων της Δημοτικής μας Ενότητας, που μας τίμησαν με την Παρουσία τους.

Φάνηκε τελικά πως οι Λέσβιοι κι ιδιαίτερα οι Πλωμαρίτες, ξέρουν να συνδυάζουν το «τερπνό μετά του ωφελίμου» μετατρέποντας μια Γενική Συνέλευση σε γιορτινή συνάντηση!

Φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here