Home Άρθρα Οι εορταστικές δράσεις της Ομάδας Νέων Πλωμαρίου

Οι εορταστικές δράσεις της Ομάδας Νέων Πλωμαρίου

764
0

Ενημέρωση από την Ομάδα Νέων Πλωμαρίου: Η θέληση πάντα νικάει! Οι Έλληνες πρόγονοί μας έλεγαν μία πολύ σοφή φράση: ”Τα καλά κόποις κτωνται”. Στην περίπτωση της ομάδας μας, της νεοσύστατης ομάδας Νέων Πλωμαρίου, αυτή η φράση ταιριάζει απόλυτα. Μετά την ιδρυσή μας τον Φεβρουάριο του 2016 ξεκινήσαμε και υλοποιήσαμε αρκετές δράσεις.

Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούμε συγκεκριμένα στις δραστηριότητες που έλαβαν ΄χωρα την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων εορτών.

Στις 18 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε μια σπουδαία Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην αίθουσα της Λέσχης Πλωμαρίου όπου η χορωδία, Φιλαρμονική και παραδοσιακή ορχήστρα της χορωδίας ΑΝΙΜΑΤΟ σε συνδυασμό με τη χορωδία της ομάδας Νέων Πλωμαρίου τραγούδησαν κάλαντα από όλη την Ελλάδα και ακούστηκαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες, βάζοντας το όμορφο Πλωμάρι στο κλίμα των εορτών. Η προσέλευση του κόσμου στο κάλεσμα μας ξεπέρασε τις προσδοκίες μας καθώς χρειαζόμασταν τη διπλάσια αίθουσα για να χωρέσουμε! Αυτό μας έδωσε δύναμη για να συνεχίσουμε τις δραστηριότητες μας.

Στις 24 Δεκεμβρίου και έχοντας τη οικονομική και ηθική βοήθεια συντριπτικά μεγάλου ποσοστού των καταστημάτων της πόλης μας,η ομάδα μας σε συνεργασία με τις γυναικείες και ανδρικές ομάδες και ακαδημίες μπάσκετ, βόλλευ και ποδοσφαίρου του ΑΙΓΕΑ Πλωμαρίου, τη χορωδία Νέων Πλωμαρίου χωριστήκαμε σε ομάδες και ψάλλαμε τα κάλαντα στους κεντρικότερους δρόμους του Πλωμαρίου με σκοπό τα χρήματα που μαζέψαμε να δοθούν σε τρόφιμα σε φτωχούς συνανθρώπους της πόλης μας. Οι ομάδες συναντήθηκαν στη πλατεία μας
και όλοι μαζί, αψηφώντας το κρύο, κατευθύνθηκαμε στο σπιτάκι του Άι Βασίλη όπου μοιράστηκαν γλυκα, δώρα στους μικρούς μας φίλους και όλοι φωτογραφήθηκαν με τον Άγιο.

Έτσι λοιπόν με τη συμβολή των κοινωνικών λειτουργών και των υπηρεσιών Πρόνοιας, Παραμονή Πρωτοχρονιάς αγοράσαμε από τα τοπικά κρεοπωλεία, τα οποία αναγνωρίζοντας το σκοπό, σε τιμές κόστους, 62 κοτόπουλα και τα μοιράσαμε σε 50 φτωχές οικογένειες στο Πλωμάρι, που μεταφράζεται σε 150 άτομα, δείχνοντας ότι ο πολιτισμός μας έχει και κοινωνικό πρόσωπο.

Υλοποιώντας λοιπόν όλες τις παραπάνω δραστηριότητές μας, στις 14 Ιανουαρίου μαζευτήκαμε στη Λέσχη Πλωμαρίου μέλη και φίλοι της ομάδας μας για να κόψουμε τη βασιλόπιτα μας και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί την επίτευξη των στόχων μας για το 2016 αλλά και να ορίσουμε τα πλάνα μας για το 2017! Για ακόμη μια φορά πλήθος κόσμου μας τίμησε με την παρουσία τους και έτσι η βραδιά κατέληξε να είναι η αφορμή για όμορφες στιγμές, γλέντι και ηρεμία για να συνεχίσουμε δυνατότεροι τη νέα χρονιά.

Τελειώνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους μέλη και μή, για τη βοήθεια και τη στήριξη σε όλα αυτά που κάνουμε έχοντας κοινό γνώμονα την αγάπη για τον τόπο μας, την μόνιμη διαμονή μας σε αυτόν και την διαρκή ανάπτυξη του μέσα από μικρές και μεγάλες δράσεις.

Επιπλέον, θα θέλαμε να ζητήσουμε από όλους όσους νιώθουν αυτή την αγάπη για το Πλωμάρι, ανεξαρτήτως ηλικίας, να συμμετέχουν στην ομάδα μας ενεργά με τις ιδέες και τις προτάσεις τους για κάτι καλύτερο. Ενημερωθείτε για τις συναντήσεις και τις δράσεις μας στο neoi.plomariou.gr ή στη σελίδα μας στο facebook ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ.

Δεχόμαστε τους προβληματισμούς σας και τις ερωτήσεις στο mail μας neoiplomariou@gmail.com. Η συμμετοχή σας δε κοστίζει τίποτα εκτός τη διάθεση για δράσεις και δουλεια για να φτιάξουμε μια πιο όμορφη και δραστήρια πόλη
επαγγελματικά και πολιτιστικά.

Σας Ευχαριστούμε!!!

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here