Home Ενημερώσεις Κατάργηση ή υποβάθμιση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πλωμαρίου; Επιστολή στους Βουλευτές και Σύσκεψη...

Κατάργηση ή υποβάθμιση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πλωμαρίου; Επιστολή στους Βουλευτές και Σύσκεψη το Σάββατο 7/1/2016

1906
6

Από την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017 ακούγεται ξανά το σενάριο της υποβάθμισης με μείωση της δύναμης, ακόμα και της ολικής κατάργησης του Πυροσβεστικού Κλιμακίου του Πλωμαρίου. Ήδη έγινε ανακοίνωση από τα μεγάφωνα της Αντιδημαρχείας Πλωμαρίου που καλεί τους κάτοικους να παρευρεθούν στο πρώην δημαρχείο Πλωμαρίου το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017 στις 12:00 το μεσημέρι, όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη.

Με επιφύλαξη αναφέρουμε κάποια σενάρια που εμπλέκουν την υποβάθμιση/κατάργηση με την στελέχωση του Αεροδρομίου Μυτιλήνης, το οποίο ως γνωστόν έχει ιδιωτικοποιηθεί. Άλλο σενάριο μιλάει για την μετάθεση τριών από τους οδηγούς.

Χαρακτηριστικές είναι η ανακοίνωση του Αντιδημάρχου Πλωμαρίου, κ. Αρμενάα και η επιστολή του του Προέδρου του Συνδέσμου Πλωμαριτών Αττικής, κ. Χαλαυτή με αποδέκτες τους τρεις βουλευτές του Νομού Λέσβου.

Μανώλης Αρμενάκας: Έχουμε κουραστεί πλέον εδώ στο Πλωμάρι, εδώ και πέντε χρόνια τη μία έχουμε τον Δήμο, το ΙΚΑ, το Αγρονομείο, το Αστυνομικό Τμήμα, σήμερα πάλι τη Πυροσβεστική, κάθε μέρα και μία καταργηση, μια υποβάθμιση της πόλης, προς όφελος ποίου;;;;. Απ’ την άλλη όταν ζητάμε αυτονόητες παροχές για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε βρίσκουμε τοίχο (βλ. πύλη Σέγκεν, δρόμος Βατερών) Φθάνει πια, εάν δεν είμαστε επιθυμητοί στο Ελληνικό Κράτος ή όπου άλλού, ας μας το πουν να φύγουμε. Ετσι κι αλλιώς ξεπουλημένοι είμαστε.

Δημήτρης Χαλαυτής:

Facebook comments:

6 COMMENTS

  1. Η ΛΕΣΧΗ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ Ο ΛΕΣΒΙΟΣ, δηλώνει κάθετα αντίθετη με την φημολογούμενη πρόθεση των κρατικών υπηρεσιών, για την κατάργηση του πυροσβεστικού σταθμού Πλωμαρίου και θα μετάσχει σε όποιες ενέργειες είναι αναγκαίες για την αποτροπή δυσμενών για το Πλωμάρι καταστάσεων. Αυτοί που αποφασίζουν την λήψη τέτοιων μέτρων για τον περιορισμό δήθεν της πολυδιάσπασης των υπηρεσιών και της περιστολής των δαπανών, θα πρέπει να αναλαμβάνουν και την ευθύνη των τρομακτικών ζημιών που θα προκύψουν από μια πυρκαγιά που δε θα αντιμετωπισθεί λόγω ελλείψεως προσωπικού και μέσων.
    Πρωτίστως όμως και προ της δημιουργίας πανικού και εκκρύθμων καταστάσεων είναι ανάγκη να διασταυρώνονται με τις επίσημες πηγές οι ειδήσεις και να μην δημιουργούνται μύθοι που αποβλέπουν σε άλλους σκοπούς.
    Ο πρόεδρος του δ.σ. Ξενοφών Μαυραγάνης

  2. Μανώλη αυτά να τα πεις στο φίλο σου τον Καμμένο που κυβερνά.

  3. Στη δημιουργία μύθων εσείς οι Συριζαίοι είστε οι καλύτεροι, Ξενοφώντα.

  4. Αφού δεν έχεις το θάρρος να μιλάς με το όνομά σου, ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ. Μόνο με τους συναντιλήπτορές σου να συνδιαλέγεσαι.

  5. Το θέμα της ανωνυμίας στο διαδίκτυο δεν είναι θέμα θάρρους αλλά φιλοσοφίας και εξηγούμαι. Το διαδίκτυο είναι το τελειότερο σύγχρονο μέσο φακελώματος των πολιτών. Για το λόγο αυτό δεν χρησιμοποιώ ποτέ ούτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ούτε ανεβάζω φωτογραφίες ή βίντεο που με αφορούν και βεβαίως δεν γράφω ποτέ επώνυμα. Γι’ αυτό άλλωστε η ανωνυμία στο διαδίκτυο είναι και νομικά κατοχυρωμένη, με εξαίρεση τις περιπτώσεις τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Τις απόψεις και τα πιστεύω μου τα συζητώ επώνυμα με τους συνδαιτυμόνες μου. Τώρα αν εσύ ενοχλείσαι από τα λεγόμενά μου, έχεις δύο επιλογές: να αγνοείς αυτά που γράφω ή να μου κάνεις μήνυση όπως ο συναντιλήπτοράς σου ο Καμμένος. Τα απαγορεύω με κεφαλαία γράμματα, δεν περνάνε εν έτει 2017. Μπορεί να περνάγανε κάποιες άλλες εποχές στην Ελλάδα ή σε χώρες του ανατολικού μπλοκ, αλλά κάποιοι δώσανε το αίμα τους για να πεθάνουν αυτές οι νοοτροπίες. Εις το επανιδείν.

  6. Εσύ πάντως είμαι σίγουρος, δεν έχεις δώσει ούτε αίμα, ούτε δεκάρα, για ό,τι διατείνεσαι ότι πιστεύεις. Προσωπικά έχω αποδείξει πως παλεύω και ,εν μέρει, επιτυγχάνω αυτά για τα οποία λέω ότι νοιάζομαι. Η κριτική μέσα από τη ζέστη του τζακιού ή του καλοριφέρ, μόνο σε απαράγωγους ταιριάζει.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here