Home Εκδηλώσεις Δ. Υφαντής και Θ. Κοτονιάς στο Κτήμα Οινοφόρος Glass Hall στις 24...

Δ. Υφαντής και Θ. Κοτονιάς στο Κτήμα Οινοφόρος Glass Hall στις 24 & 25 Δεκεμβρίου 2016

508
0

Το Κτήμα Οινοφόρος – Glass Hall σας προσκαλεί να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα Χριστούγεννα σε ένα εορταστικό πρόγραμμα που συναρπάζει, συγκινεί και μεταδίδει θετική ενέργεια με τους αγαπημένους καλλιτέχνες Δημήτρη Υφαντή και Θοδωρή Κοτονιά στις 24 & 25 Δεκεμβρίου.

Μια αναδρομή σε τραγούδια που αγαπήσαμε από … «Τα κλειδιά» της άτιμης καρδιάς έως τη «Φωτεινή πλευρά της ζωής» του Θοδωρή Κοτονιά και από το «Καίγομαι και σιγολιώνω» έως την «Κρασομηλιά» του Δημήτρη Υφαντή.

Με άκρως γιορτινή διάθεση και χιούμορ σε ένα πανέμορφο χώρο θα μας ταξιδέψουν από τη σκοτεινή ως τη φωτεινή πλευρά της ζωής με διαδρομές από την προσωπική τους δισκογραφία αλλά και από τη μουσική παράδοση όλης της Ελλάδας.

Χριστούγεννα δεν είναι μονάχα η μουσική που έχουμε συνηθίσει να «ντύνει» αυτές τις μέρες. Είναι κι αυτές οι μελωδίες που μας ταξιδεύουν για λίγο και μας θυμίζουν ωραίες στιγμές ή μας προετοιμάζουν για μια όμορφη γιορτή….

Κλαρίνα, φλογέρες , λαούτα και ηλεκτρικές κιθάρες θα μας ξεσηκώσουν σε ένα χριστουγεννιάτικο «πανηγύρι» με απρόσμενες μουσικές εκπλήξεις.

Περισσότερες πληροφορίες στην παρακάτω αφίσα:

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here