Home Εκδηλώσεις Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις στο Ακράσι

Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις στο Ακράσι

423
0

Για μια ακόμη χρονιά στολίστηκε η πλατεία του Ακρασίου με χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια και με ένα μεγάλο ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ και άλλα στολιδια. Πιστεύουμε ότι αυτή η κίνηση αποσκοπεί στο να δώσει στους λίγους μόνιμους κατοίκους του χωριού μας μια ξεχωριστή και λαμπερή εικόνα των εορταστικών ημερών που μας έρχονται. Και φυσικά μετά ούζο με μεζέ πάντα με καλη παρέα….

2. Παραμονή των Χριστουγέννων ( το απόγευμα) προγραμματίζεουμε να πάμε (μικροί και μεγάλοι) για να «πουμε» τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στους διαμένοντες μόνιμα συγχωριανούς μας και να δώσουμε χαρά στους μόνιμα διαμένοντες συγχωριανούς μας μαζί με το νέο τεύχος του περιοδικού του πολιτιστικού μας Συλλόγου. Θα χαρούμε πολύ να παραβρεθείτε και εσείς.

Επίσης θα μοιράσουμε τρόφιμα και γλυκα σε συγκεκριμένες οικογενειες και ατομα.

3. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΚΡΑΣΙΟΥ καλεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 08/1/17 όλους τους Ακρασιώτες και φίλους του χωριού μας να κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας και να πούμε τα κάλαντα των εορτών (Θεοφανίων, Πρωτοχρονιάς και Χριστουγέννων) στο Ακράσι, στην αίθουσα του Πολιτιστικού κέντρου Γιάννης Κοντέλης.
Όλοι οι παραβρισκόμενοι θα κεραστούν διαφορά εδέσματα, γλυκά και ποτά.
Θα κληρωθεί πρωτοχρονιάτικο Δώρο. Όλα τα παραπάνω είναι προσφορά του συλλόγου.

Πολιτιστικός Σύλλογος Ακρασίου

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here