Home Ενημερώσεις Επιστολή στον Αντιπεριφερειάρχη: Ελάχιστοι εργαζόμενοι και μηχανήματα στα έργα σε Φράγμα και...

Επιστολή στον Αντιπεριφερειάρχη: Ελάχιστοι εργαζόμενοι και μηχανήματα στα έργα σε Φράγμα και Λαγκάδα

673
0

Η παρούσα επιστολή εστάλη στον Αντιπεριφερειάρχη Λέσβου, κ. Θεόδωρο Βαλσαμίδη, από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Πλωμαριτών Αττικής, κ. Δημήτριο Χαλαυτή και αφορά τα έργα που εκτελούνται στο Πλωμάρι, το φράγμα Σεδούντα και την παράκαμψη της Λαγκάδας.

Η επιστολή:

Δημήτριος Ι. Χαλαυτής
Πρ. Δ.Σ. Συνδέσμου Πλωμαριτών
Αττικής «Βενιαμίν ο Λέσβιος»
Ζήνωνος 29-31 Αθήνα 10437

Αθήνα 15.09.2016

Προς: κ. Θεόδωρο Βαλσαμίδη
Αντιπεριφερειάρχη Δημοσίων Έργων
και Υποδομών Βορείου Αιγαίου

Κύριε Αντιπεριφερειάρχη,
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την εξέλιξη της εκτέλεσης των έργων της παραμελημένης Δημοτικής μας Ενότητας και για την ευαισθησία σας να προβείτε σε ενημέρωση μέσω της προσωπικής ηλεκτρονικής σας σελίδας.
Θέλουμε να συμμεριστούμε την αισιοδοξία σας για την πορεία υλοποίησης των έργων αλλά η καθημερινή εικόνα της παρακολούθησής τους από τους διερχόμενους συμπατριώτες μας είναι εντελώς διαφορετική, με ελάχιστους εργαζόμενους και μηχανήματα, σε βαθμό που φοβόμαστε, οτι η εικόνα που δημιουργήθηκε κατά την επίσκεψή σας, πιθανώς να οφείλεται στο γνωστό παραμορφωτικό φαινόμενο, που προετοιμάζεται κατά την επιθεώρηση προϊσταμένου.
Σας παρακαλούμε λοιπόν, να ζητήσετε ενημερωτικό πίνακα για κάθε έργο, που θα περιλαμβάνει τον προϋπολογισμό του, τις ημερομηνίες έναρξης και συμβατικά προβλεπόμενης περαίωσής του, καθώς και την παρούσα αξία του εκτελεσθέντος αντικειμένου, ώστε εύκολα να διαπιστωθεί, εάν το ποσοστό της υλοποίησης καθενός, ανηγμένο στην μονάδα του χρόνου, επιβεβαιώνει αναλογικά αισιόδοξη πρόβλεψη για έγκαιρη αποπεράτωσή του και να μας ενημερώσετε σχετικά.

Με εκτίμηση
Δημ. Ι. Χαλαυτής

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here