Home Δελτία Τύπου Πραμγατοποιήθηκε με επιτυχία το τουρνουά επιτραπέζιων παιχνιδιών στη Λέσχη Πλωμαρίου

Πραμγατοποιήθηκε με επιτυχία το τουρνουά επιτραπέζιων παιχνιδιών στη Λέσχη Πλωμαρίου

601
0

Δελτίο τύπου: Απονεμήθηκαν σε μια μικρή τελετή, που έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένης (12 Αυγούστου)Παρασκευής στην αίθουσα της «Λέσχης Πλωμαρίου Βενιαμίν ο Λέσβιος», τα έπαθλα στους νικητές των τριών τουρνουά επιτραπέζιων παιχνιδιών, που διοργανώθηκαν από την ομάδα νέων, που συνεργάζεται με τη Λέσχη, τα τρία προηγούμενα Σαββατοκύριακα.

Τα έπαθλα απένειμαν ο πρόεδρος, ο γενικός γραμματέας και ο ταμίας της «Λέσχης», Ξενοφών Μαυραγάνης, Θεολόγος Πατερέλης και Γιάννης Λαγουτάρης καθώς και οι εκπρόσωποι της ομάδας Μιχάλης Τετώνης και Ερμής Περής.

Όπως είπαν κατά τις σύντομες ομιλίες τους οι εκπρόσωποι της «Λέσχης» και της ομάδας των νέων στο τουρνουά τάβλι μετείχαν 24 παίκτες, στο τουρνουά σκάκι 20 στο τμήμα αρχαρίων και 20 στο τμήμα προχωρημένων και στο τουρνουά με κάρτες τούτσι 10 ζεύγη παικτών.

Η συμμετοχή παικτών και στα τρία τουρνουά ήταν εξαιρετικά πολυπληθής, πράγμα που πείθει τους διοργανωτές να επαναλάβουν το εγχείρημα την επόμενη χρονιά.

Στο μεταξύ ανακοινώθηκε πως από τα τέλη Σεπτεμβρίου θα διοργανωθούν μαθήματα σκάκι στην αίθουσα της Λέσχης, με σκοπό να δημιουργηθεί ομάδα σκάκι, με δεδομένο μάλιστα ότι ο νεαρός μαθητής Άκης Λάμπρου, συγκαταλέγεται στους 20 πρώτους σκακιστές της χώρας.

Βίντεο από την απονομή

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here