Home Ενημερώσεις Σενάρια για μονάδα διαμονής προσφύγων στο Πλωμάρι και συνάντηση επιχειριματιών με τον...

Σενάρια για μονάδα διαμονής προσφύγων στο Πλωμάρι και συνάντηση επιχειριματιών με τον Αντιδήμαρχο

824
7

Εδώ και αρκετές ημέρες ακούγονται διάφορα σενάρια, τα οποία μιλάνε για Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις οι οποίες κοιτάνε παλιά ξενοδοχεία τα οποία δεν είναι αυτή τη στιγμή σε λειτουργία, για να στεγάσουν πρόσφυγες όπως συνέβη και στη Γέρα.

Δυο παροπλισμένα ξενοδοχεία ακούστηκε ότι είναι στο μυαλό των ΜΚΟ. Οι ΜΚΟ πάντως συνήθως δεν κοιτάνε μόνο για ξενοδοχεία, αλλά και για μεμονωμένα σπίτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016 στις 5:00 το απόγευμα, ξενοδόχοι και άλλοι επιχειρηματίες του Πλωμαρίου, θα επισκεφτούν τον Αντιδήμαρχο Πλωμαρίου κ. Μανώλη Αρμενάκα για να ενημερωθούν σχετικά, αλλά και να εκφράσουν την αντίθεση τους σε αυτή την προοπτική.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

Facebook comments:

7 COMMENTS

  1. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΔΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΑΠΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ.ΠΕΡΙΠΟΥ 250 ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΩΛΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΥΚΑΝΟΥΝ.

  2. Καταρχήν δεν θα ενοικιαστή το ξενοδοχείο σε μετανάστες, ΜΚΟ κλπ το ξενοδοχείο είναι για πούλημα.
    Θα ήθελα να αλλάξετε το άρθρο για να μαθευτεί η αλήθεια, γιατί άπω το πρωί με περνούν τηλέφωνα ξένη και με ρωτάνε αν είναι αλήθεια.

  3. φοβάμαι οτι ηδη έχει δρομολογηθεί η εγκατάσταση επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να μας ρωτήσουν απλά θα επιβληθεί και απο εκεί και πέρα όλοι μπορούμε να φανταστούμε τις μεγάλες αλλαγές που θα προκύψουν…περισσότερα δεν μπορω να πω μην με πουν και ξενοφοβικό.. αλληλεγγυη ,αλληλεγγυη…..

  4. Η Ανίτα Ντουλάρντ της Διεθνούς Ομοσπονδίας του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου παραδέχθηκε ότι υπάρχει αύξηση σεξουαλικής βίας στα κέντρα προσφύγων στην Ελλάδα και σημείωσε ότι έχει ενημερωθεί η κυβέρνηση. Η ίδια πρόσθεσε ότι οι καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις καταγράφονται και προωθούνται στον ΟΗΕ.

    Παράλληλα, η Άννα Κιάρα Νάβα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα (MSF) που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη είπε ότι υπάρχουν καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις με θύματα ανηλίκους και πρόσθεσε ότι τουλάχιστον δέκα γυναίκες στα Διαβατά έχουν παραπονεθεί ότι έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής βίας.
    Συνέχεια του άρθρου:
    http://newpost.gr/ellada/553493/guardian-seksoyalikh-kakopoihsh-paidiwn-se-ellhnika-hotspot
    Πηγή: The Guardian

  5. μέχρι 16/8/2016 είχαν υπογράψει -κατά της δημιουργίας δομών- περίπου 1000 άτομα , ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ 16/8 ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΓΑΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΥΠΕΡ Ή ΚΑΤΑ !!!!!!!!!!! ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ;;;; ΜΗΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ 1000 ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΟΜΩΝ ΩΣ ΥΠΕΡ ;;;!!!!!!
    ΠΛΩΜΑΡΙΤΕΣ ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. Ο Λαγουτάρης διαψεύδει, οι αδελφοί Τσαραμύρση διαψεύδουν, ποιοι τελικά διακινούν τα σενάρια και γιατί; Ποιοι θέλουν να πουλήσουν Ελληνισμό και Ορθοδοξία και μας έχουν πρήξει τον τελευταίο καιρό, πως η Λέσβος έχει επιλεγεί από σκοτεινά κέντρα που μάλλον στο κεφάλι τους βρίσκονται, ως σημείο εγκατάστασης και επιβολής του Ισλάμ;
    Ούτε Έλληνας, ούτε Ορθόδοξος γίνεσαι με μεθόδους εξόχως ανθελληνικές και αντιχριστιανικές.

  7. Ο κ. ´ ξερόλας ´ ΞΜ , γνωστός μαϊντανός.., θα πρέπει να αναρωτηθεί οι 1236 Πλωμαρίτες-τι σ Ε ς , που έχουν υπογράψει μέχρι σήμερα 18/8/16 βράδυ για την μή δημιουργία τέτοιων δομών στο Πλωμάρι , είναι ¨παράφρονες¨ ; κάνουν το αυτονόητο δηλαδή υποστηρίζουν τα συμφέροντα τους , τον τόπο τους, προστατεύουν την περιουσία τους, τις οικογένειες τους όπως έχουν δικαίωμα και καθήκον. Εσύ κ. ΞΜ τώρα , ´εχεις πρόβλημα με τους Έλληνες; με τους ορθόδοξους; Δεν έχουν αυτοί δικαιώματα ;;;;, μόνο οι πρόσφυγες και λοιποί λαθρομετανάστες οικονομικοί και ότι … άλλο είναι! έχουν δικαιώματα;;;;
    ¨Ωραίες ´´´δημοκρατικές´´´´ αντιλήψεις έχετε κ. ΞΜ .
    Αλλά βέβαια είστε ´εξουσία και έχετε το ΠΑΠΙΚΟ ΑΛΑΘΗΤΟ.
    Σε ξένο κ…..λο ´´ λέει ο λαός 100 ραβδιές .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here