Home Αθλητικά Στον Ατρόμητο Περιστερίου ο Π. Χιωτέλης – Πρώτη μεταγραφή μετά τη συνεργασία...

Στον Ατρόμητο Περιστερίου ο Π. Χιωτέλης – Πρώτη μεταγραφή μετά τη συνεργασία με Αιγέα

970
2

Η πρώτη μετακίνηση ποδοσφαιριστή του Αιγέα Πλωμαρίου στον Ατρόμητο είναι γεγονός. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής(16 ετών), Παύλος Χιωτέλης, ο οποίος ήταν βασικός στην αντρική ομάδα του Αιγέα και μέλος της μικτής Λέσβου και της Περιφερειακής Ομάδας Νήσων Αιγαίου, ανήκει πλέον στην Κ17 του Ατρόμητου Περιστερίου, υπογράφοντας το πρώτο του συμβόλαιο και εντάσσεται άμεσα στην προετοιμασία της νέας του ομάδας.

Αρχίζει να αποδίδει τους πρώτους καρπούς η συνεργασία του Αιγέα και του Ατρόμητου σε επίπεδο ακαδημιών και όχι μόνο και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται κι άλλες περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών που θα ακολουθήσουν το δρόμο προς το Περιστέρι.

Θυμίζουμε ότι ο Αλέξης Τοπάλι, ο οποίος είχε ενταχθεί στο παρελθόν στις ακαδημίες της Καλλονής, φέτος ξεκίνησε προετοιμασία με την πρώτη ομάδα για τη Β’ Εθνική, προερχόμενος από τον Αιγέα Πλωμαρίου, κάτι που δείχνει ότι οι διοικούντες και οι προπονητές της ομάδας έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ατρόμητος από το site Peristerisports.gr

«Ψάρεψε» τον Χιωτέλη από Πλωμάρι!

Το πρώτο ταλέντο από τον Αιγέα Πλωμαρίου που μόλις τον περασμένο Μάιο εντάχθηκε στο δίκτυο Σχολών «ψάρεψε» ο Ατρόμητος. Πρόκειται για τον 16χρονο Παύλο Χιωτέλη που είναι πλέον παίκτης της Κ17.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει σχετικά τα εξής:

«Τους πρώτους καρπούς δρέπει η ένταξη του Αιγέα Πλωμαρίου στο Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου καθώς ένα από τα καλύτερα ταλέντα της Λέσβου εντάχθηκε από φέτος στην ομάδα Κ17.

Είναι ο μέσος Παύλος Χιωτέλης (γεννηθείς το 2000) ο οποίος αποτέλεσε πέρσι βασικός στέλεχος της ανδρικής ομάδας του Αιγέα Πλωμαρίου. Ταυτόχρονα ήταν αναντικατάστατο μέλος τόσο της Μικτής Λέσβου όσο και της Περιφερειακής Ομάδας Νήσων Αιγαίου.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος και ο Τεχνικός Διευθυντής των Υποδομών Τόλης Αποστόλου ευχαριστούν θερμά τη διοίκηση του Αιγέα Πλωμαρίου για την παραχώρηση του Παύλου Χιωτέλη που αναδεικνύει την χρησιμότητα και το ρόλο που διαδραματίζει το Δίκτυο Σχολών.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει ήδη ενσωματωθεί στη προετοιμασία του Ατρόμητου Κ17».

Πηγή: www.peristerisports.gr

Facebook comments:

2 COMMENTS

  1. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ , ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟ Ο ΜΟΥΝΤΑΝΑΡΗΣ . ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ .
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ .!!!!!!!!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here