Home Ενημερώσεις Παράπονα πολιτών για αδιαφορία του Δήμου – Εδώ και μήνες υπάρχει πρόβλημα...

Παράπονα πολιτών για αδιαφορία του Δήμου – Εδώ και μήνες υπάρχει πρόβλημα σε δρόμο στο Πραστιό

498
0

Στο σημείο που φαίνεται στις φωτογραφίες, γειτονιά Πραστιό Αγίου Νικολάου, έχει σπάσει ο δρόμος και όπως μας ενημέρωσαν οι κάτοικοι, περνάει μόνο μηχανάκι και ακόμα και για το μάζεμα των σκουπιδιών υπάρχει πρόβλημα αφού οι εργάτες καθαριότητας αναγκάζονται να τα μεταφέρουν με τα χέρια. Στο σημείο είχε σπάσει υπόνομος από τον περασμένο Δεκέμβρη, βρώμικα νερά έφταναν μέχρι την παιδική χαρά και τη θάλασσα και ο Δήμος Λέσβου είχε διορθώσει το πρόβλημα τον Μάρτη μετά τα έντονα παράπονα και τη δημοσιότητα που δόθηκε στο θέμα.

Δεν έχει όμως αποκατασταθεί ο δρόμος, ένα δύσκολο και ακριβό πρόβλημα όπως αναφέρουν οι πολίτες, αλλά έχουν περάσει αρκετοί μήνες χωρίς κάποια πρόοδο και ακόμα μια φορά μας ζητάνε να δημοσιεύσουμε φωτογραφίες μήπως με τη δημοσιότητα αλλάξει κάτι προς το καλύτερο από πλευράς των διοικούντων.

Αρχικά οι πολίτες μας ενημέρωσαν από τον Μάρτιο, για το πρόβλημα του υπονόμου που τελικά αποκαταστάθηκε, όπως επίσης και ένας σπασμένος σωλήνας πόσιμου νερού και στη συνέχεια ενημερωθήκαμε συγκεκριμένα στις αρχές Ιουλίου για το ότι ο δρόμος εδώ και αρκετό καιρό είναι σπασμένος και επικίνδυνος και μέχρι σήμερα που φτάνουμε στο τέλος του μήνα δεν έχει γίνει κάποια επισκευή.

prastio-dromos2

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here