Home Αθλητικά Αγιασμός & έναρξη προετοιμασίας του Αιγέα Πλωμαρίου – Ενδιαφέρον από Αιολικό για...

Αγιασμός & έναρξη προετοιμασίας του Αιγέα Πλωμαρίου – Ενδιαφέρον από Αιολικό για δυο παίχτες

951
0

Ο καθιερωμένος αγιασμός στην πρώτη προπόνηση για την προετοιμασία του Αιγέα Πλωμαρίου για την χρονιά 2016-2017, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016. Η διοίκηση του Αιγέα ενίσχυσε και φέτος την ομάδα με νέους παίχτες και ο στόχος είναι να πάει καλύτερα από πέρσι όπου τερμάτισε δεύτερη, με διάθεση να κυνηγήσει τη νίκες σε όλους τους αγώνες.

Στο τιμόνι του τεχνικού επιτελείου παραμένει ο Στέλιος Μουντανάρης, ενώ το πόστο του γενικού αρχηγού αναλαμβάνει εθελοντικά, ο Παναγιώτης Ναυπλιώτης. Αισθητή ήταν η απουσία του επί σειρά ετών φροντιστή της ομάδας, Παναγιώτη Αγιάσογλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες.

Υπάρχουν όμως και κάποια θέματα με πιθανές αποχωρήσεις δυο βασικών ποδοσφαιριστών του Αιγέα, για τους οποίους ενδιαφέρεται ο Αιολικός, πρόκειται για τους Αντώνη Αγκόλι και Παναγιώτη Χρυσάφη.

Η διοίκηση θα ήθελε να ευχαριστήσει τον χορηγό της ομάδας, Παναγιώτη Καλδέλη της εταιρείας PSS Sports, που εδώ και χρόνια στηρίζει την ομάδα με είδη ιματισμού και όχι μόνο.

Τον αγιασμό πραγματοποίησε ο πατέρας Ευστάθιος Μεταξής.

Στο παρακάτω βίντεο και στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε πλάνα από τον αγιασμό, τις ομιλίες των προπονητών, των παραγόντων, αλλά και μερικά κομμάτια από την πρώτη προπόνηση.

aigeas-proetimasia-2016-2

aigeas-proetimasia-2016-3

aigeas-proetimasia-2016-4

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here