Home Εκδηλώσεις Δραστηριότητες Νέων Πλωμαρίου: Παραγωγή σαπουνιού από ελαιόλαδο και οργάνωση ποδηλατάδας στη Μελίντα

Δραστηριότητες Νέων Πλωμαρίου: Παραγωγή σαπουνιού από ελαιόλαδο και οργάνωση ποδηλατάδας στη Μελίντα

703
0

Συνεχίζει τις δραστηριότητες η ομάδα νέων Πλωμαρίου. Πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα το Σάββατο 26 Ιουνίου 2016 στον προαύλιο χώρο του εθελοντικού Πυροσβεστικού κλιμακίου Πλωμαρίου πραγματοποίηθηκε συνάντηση της ομάδας με σκοπό τη παρασκευή σαπουνιού από αγνό ελαιόλαδο. Και στις φωτογραφίες βλέπετε το μείγμα από το οποίο θα προκύψει αγνό σαπούνι από παρθένο ελαιόλαδο Πλωμαρίου.

Επίσης η ομάδα στα πλαίσια των εξορμήσεων στη φύση που ξεκίνησε με πεζοπορία, διοργανώνει ποδηλατάδα την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016, που θα ξεκινήσει από την κεντρική πλατεία Πλωμαρίου στις 19:00 με προορισμό τη Μελίντα

Η σχετική ανακοίνωση για την ποδηλατάδα από τη σελίδα της ομάδας νέων: Είναι η πρώτη ποδηλατική βόλτα που οργανώνουμε η οποία θα ξεκινήσει απο τη πλατεία Πλωμαριου προς τη Μελίντα και πίσω. Σημείο εκκίνησης η πλατεία και ώρα 18:30 το απόγευμα, θα αναχωρήσουμε στις 19:00 ακριβώς.
Ας συνδιάσουμε την άθληση με την απλή Κυριακάτικη βόλτα στη φύση και ας γίνουμε όλοι μια παρέα, μικροί και μεγάλοι! Οι μικροί μας φίλοι που είναι ανήλικοι πρέπει να συνοδεύονται απο τους γονείς τους.
Ελέγξτε λοιπόν όλοι τα ποδήλατά σας να είναι σε καλή κατάσταση, να έχουν φρένα, αέρα τα λάστιχα και φώτα.
Την ημέρα της βόλτας να έχετε κράνος, να φοράτε ανοιχτόχρωμα ρούχα,γυαλιά, να έχετε ένα σακίδιο πλάτης με το νερό σας, ένα φρούτο ή μια μπάρα δημητριακών.
Πάρτε τα ποδήλατά σας και έλατε, είναι ένα γρήγορο, ευέλικτο, ανέξοδο και φιλικό προς το περιβάλλον μέσο το οποίο μας διασκεδάζει, γυμνάζει το σώμα μας , μας χαρίζει την αίσθηση της ελευθερίας και είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για την υγεία μας.
Ας μυρίσουμε τη φύση και ας χαλαρώσουμε βλέποντας το απέραντο γαλάζιο!!!

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here