Home Events Το Island Club επιστρέφει το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 για ένα ξέφρενο...

Το Island Club επιστρέφει το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 για ένα ξέφρενο καλοκαίρι

877
0

Το απόλυτο καλοκαιρινό dance club στο Πλωμάρι Λέσβου επιστρέφει με ένα δυνατό διήμερο opening party στις 18 και 19 Ιουνίου! Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιστροφή της φετινής σεζόν! Ο λόγος για το Island club που δεν κάνει περικοπές και μας υποδέχεται ξανά με dj sets που θα συζητηθούν και βραδιές στα Prive του που θα μας θυμίσουν παλιό καλό nightlife!

island-opening-2016

Δείτε βίντεο από παλιότερο opening party και events του Island Club

Η παράδοση του Island club να φιλοξενεί γνωστούς djs τα Σάββατα θα συνεχιστεί με επεισοδιακά guests σε τακτά χρονικά διαστήματα.

DJ Vasillis karamanoglou – 18 ΙΟΥΝΙΟΥ

Το Σάββατο 18 Ιουνίου στα dexx του island ανεβαίνει για το καλό ποδαρικό ο DJ Vasillis karamanoglou όπου και αναμένεται κέφι και διασκέδαση σε ξέφρενους ρυθμούς.! Την αρχή θα τη κάνει ο Dj Giorgos Xls…

2 sexy dansers θα ξεσηκώσουν τα πλήθη….

O Dj Vasilis Karamanoglou, το μικρόβιο της μουσικής και του ραδιοφώνου το είχε από μικρός!

Όπως λέει και ο ίδιος «…από τα 16 μου ασχολούμαι με το djing και από τα 18 επαγγελματικά. Έχω παίξει μουσική σε γνωστά μαγαζιά της Αθήνας, της επαρχίας και του εξωτερικού και έχω κάνει συνεργασίες με καταξιωμένους Έλληνες djs καθώς και playlist manager σε γνωστό ραδιόφωνο της Αθήνας…»

Τώρα έρχεται και στο… ΔΡΟΜΟ σου!

Συντονίσου!

DJ MICHALIS X – 19 ΙΟΥΝΙΟΥ

19 Ιουνίου Κυριακή το Island club φιλοξενεί στα deks του έναν από τους καλύτερους Λέσβιους Djς τον γνωστό σε όλους μας MICHALIS X (Resident DJ of OXY CLUB, MUST κ.α).. για να μας ξεσηκώσει σε φουλ ελληνικούς ρυθμούς και όχι μόνο…

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here