Home Άρθρα Το Ούζο Βαρβαγιάννη συμμετέχει στην Ελληνική Επιχειρηματική Πρωτοβουλία

Το Ούζο Βαρβαγιάννη συμμετέχει στην Ελληνική Επιχειρηματική Πρωτοβουλία

1463
0

elladikamasΤο Ούζο Βαρβαγιάννη, μια αμιγώς ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, από το Πλωμάρι της Λέσβου, συμμετέχει στην ελληνική επιχειρηματική πρωτοβουλία “Ελλα-δικά μας”, με στόχο την ανάδειξη και την προώθηση του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας. Πιστοί στην παράδοση των 156 χρόνων, η οικογένεια Βαρβαγιάννη συνεχίζει να παράγει ούζο εξ’αποστάξεως 100%, χάρη στην καλά κρυμμένη οικογενειακή συνταγή.

Όλες οι επιχειρήσεις της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ έχουν πιστοποιηθεί από την Eurocert, Ελληνικό Φορέα Πιστοποίησης, ότι πληρούν τα κύρια κριτήρια που αφορούν:

• Την επιχειρηματική τους έδρα εντός της Ελληνικής επικράτειας
• Την κατά πλειοψηφία Ελληνική τους ιδιοκτησία, από φυσικά ή νομικά πρόσωπα με έδρα εντός Ελλάδας
• Την εφαρμογή, με απόλυτη αυστηρότητα, της εργατικής νομοθεσίας
• Την υψηλή προστιθέμενη αξία που παράγουν στην Ελλάδα
• Την συνεργασία τους με Ελληνικές επιχειρήσεις για τις ανάγκες προμηθειών και λήψης υπηρεσιών
• Την νομιμότητα στην άδεια λειτουργίας τους
• Την ικανοποίηση των υποχρεώσεων τους απέναντι στο Ελληνικό Δημόσιο

Επίσης, πρέπει να πληρούν ποιοτικά κριτήρια, όπως:

• Η συμμετοχή τους σε περιβαλλοντικές και κοινωνικές δράσεις
• Η μέριμνα για την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων
• Την ασφάλεια των παραγόμενων προϊόντων και την προστασία των καταναλωτών

Η καταγραφή, παρακολούθηση και βαθμολόγηση των κριτηρίων αυτών έχουν σαν σκοπό την διαρκή βελτίωση των επιχειρηματικών πρακτικών των Ελληνικών εταιρειών, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της προσφοράς τους στο κοινωνικό σύνολο και στον Εθνικό πλούτο της Χώρας.

Η πρωτοβουλία παρουσιάστηκε σε συνέντευξη τύπου και μπορείτε να μάθετε περισσότερα στον παρακάτω σύνδεσμο: www.ella-dikamas.gr

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΥΖΟ ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ – ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ»

Η πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» καλωσορίζει την «ΟΥΖΟ ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ – ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ» στην κοινότητα των εταιρειών με πιστοποιημένη -από την EUROCERT- ελληνικότητα. Το νέο μέλος πιστοποιήθηκε με βάση το αναλυτικό και ευρύ «Πρότυπο Απαιτήσεων» της εταιρείας που αξιολογεί και αποδίδει στις εταιρείες – μέλη το συγκεκριμένο σήμα.

Με ιστορία 150 ετών και αφετηρία το Πλωμάρι Λέσβου η «ΟΥΖΟ ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ – ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ» είναι το διεθνώς φημισμένο ελληνικό ούζο 100% απόσταξης. Η διαχρονική του επιτυχία, βασίζεται στο σεβασμό στην παράδοση και στο πάθος για απόλυτη ποιότητα. Διαθέτει 5 τύπους: Μπλέ, Πράσινο, Αφροδίτη, Εύζων και Συλλεκτικό. Κάθε τύπος παράγεται με γλυκάνισο και ποικιλία τοπικών αρωματικών φυτών δημιουργώντας 5 ιδιαίτερα αρώματα που έχουν κερδίσει εδώ και δεκαετίες το εγχώριο και διεθνές κοινό.

Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» πιστοποιεί την ελληνικότητα της εταιρείας «ΟΥΖΟ ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ – ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ» σε σχέση με την Ιδιοκτησία, την Παραγωγή και τη Βάση της δραστηριότητας, στοιχεία που δημιουργούν υψηλότερη σχετική προστιθέμενη αξία για την Ελληνική οικονομία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πιστοποίηση της «ΟΥΖΟ ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ – ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ» αφορά επίσης ποιοτικά κριτήρια που εξασφαλίζουν την ασφάλεια των εργαζομένων και των παραγόμενων προϊόντων.

Οι εταιρείες που ανήκουν στην πρωτοβουλία συμβάλουν ενεργά στην Ελληνική οικονομία, συνεργάζονται με άλλες Ελληνικές επιχειρήσεις, και συμμετέχουν σε περιβαλλοντικές και κοινωνικές δράσεις.

Πηγή: www.ella-dikamas.gr

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here