Home Ενημερώσεις Επικίνδυνο τροχαίο ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό στο οδικό δίκτυο Πλωμαρίου – Γέρας

Επικίνδυνο τροχαίο ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό στο οδικό δίκτυο Πλωμαρίου – Γέρας

725
1

Σε ένα πολύ επικίνδυνο σημείο, που είναι γνωστό ως “Του Φιλιππή η βόλτα” συνέβη εχτές το πρωί ένα επικίνδυνο τροχαίο. Όχημα που σύμφωνα με την Πυροσβεστική επέβαινε ένα άτομο, το οποίο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο βρέθηκε να αιωρείται ανάμεσα στο δρόμο και σε ρεματιά.

Χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της οδηγού, η οποία στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν για την επικινδυνότητα του συγκεκριμένο σημείου και η περιφέρεια βορείου αιγαίου η οποία έχει λάβει τεράστια χρηματικά ποσά για τη συντήρηση και την αποκατάσταση του οδικού δικτύου, προς το παρόν έχει αδιαφορήσει ενώ έχει ενημερωθεί σχετικά για την ανάγκη τοποθέτησης μπάρας ασφαλείας διότι έχουν γίνει και στο παρελθόν ατυχήματα λίγα μόλις μέτρα πιο κάτω.

*Φωτογραφία αρχείου

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής αναφέρει τα παρακάτω:

Η Υπηρεσία μας κλήθηκε να απεγκλωβίσει τη Β.Μ από το ΙΧ όχημα που εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε ρεματιά, στο 6ο χλμ Πλωμαρίου – Μυτιλήνης.

Η τραυματίας μετά τον απεγκλωβισμό της παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στο συμβάν έλαβαν μέρος δύο (2) οχήματα με πέντε (5) άνδρες.

Ώρα έναρξης του συμβάντος 09:55 της 11/05/2016 και ώρα λήξης 11:30 της ίδιας μέρας.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το Lesvosnews.gr από το σημείο που έγινε το ατύχημα.

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. Νομιζω οι αρχοντες θα πρεπει να λαβουν υπ οψη την επικυνδυνοτητα του δρομου στο συγκεκριμενο σημειο και να το ενταξουν με την πρωτη ευκαιρια μελλοντικα σε ενα εργο αντιστοιχο με το εργο που εγινε στα πηγαδακια ωστε τα αυτοκινητα να μην στριβουν στην λεγομενη `φιλιππη βολτα`…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here