Home Ανακοινώσεις Ετήσια γενική συνέλευση του Φορέα Ανάπτυξης Πλωμαρίου την Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Ετήσια γενική συνέλευση του Φορέα Ανάπτυξης Πλωμαρίου την Κυριακή 8 Μαΐου 2016

580
1

Ο Φορέας Ανάπτυξης Πλωμαρίου καλεί τα μέλη του σε τακτική γενική συνέλευση (ΓΣ) στο πολιτιστικό κέντρο Πλωμαρίου, την Κυριακή 8/5/2016 και ώρα 11:00. Θα γίνει απολογισμός του έργου του Φορέα, ενημέρωση των μελών και εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η γενική συνέλευση θα γίνει στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα την επόμενη Κυριακή 15/5/2016, ανεξάρτητα από αριθμό παρόντων μελών.

Σύμφωνα με το άρθρο 16 του καταστατικού, η Γ.Σ. βρίσκεται σε απαρτία, όταν στην έναρξη της συνέλευσης είναι παρόντα πλέον του 50% των μελών.

Παρακαλούνται τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα να το δηλώσουν γραπτά μέχρι τις 3/5/2016

Αναμένουμε όσο το δυνατόν περισσότερες υποψηφιότητες από μέλη που θα προέρχονται από όλες τις επαγγελματικές/κοινωνικές Ομάδες, που μπορούν & θέλουν να αφιερώσουν μέρος του χρόνου τους για την πραγματοποίηση των σκοπών του Φορέα.

Δικαίωμα να ψηφίσουν και να είναι υποψήφιοι, έχουν όλα τα μέλη που είναι ταμειακά εντάξει, που σημαίνει ότι πρέπει να έχουν πληρώσει συνολικά 230 ευρώ ( 180 αρχική συνδρομή και 50 έκτακτη εισφορά που αποφασίστηκε στη Γ.Σ. του 2014)

Υπενθυμίζεται ότι όσοι αδυνατούν να παραστούν στη Γ.Σ., μπορούν να εξουσιοδοτήσουν ένα άλλο μέλος του Φορέα. Ένα παρόν μέλος δεν μπορεί να αντιπροσωπεύσει και ψηφίσει για περισσότερα από 3 απόντα μέλη.
Η ανακοίνωση αυτή στέλλεται σε όσα μέλη έχουν ηλεκτρονική διεύθυνση, και θα τοιχοκολληθεί στην έδρα του Φορέα.

Facebook comments:

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here