Home Δημοσκοπήσεις Πάρτε μέρος στην Δημοσκόπηση για τους υποψήφιους εκ Πλωμαρίου που θα θέλατε...

Πάρτε μέρος στην Δημοσκόπηση για τους υποψήφιους εκ Πλωμαρίου που θα θέλατε να δείτε στα ψηφοδέλτια

782
16

Είμαστε περίπου δυο μήνες πριν τις εκλογές που θα γίνουν στις 7 Νοεμβρίου 2010. Λόγω “Καλλικράτη” τα πράγματα έχουν αλλάξει κατά πολύ σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές που πραγματοποιήθηκαν πριν από 4 χρόνια. Τότε ψηφίζαμε για Δήμαρχο Πλωμαρίου και Νομάρχη Λέσβου. Τώρα ψηφίζουμε για Δήμαρχο Λέσβου και Περιφερειάρχη βορείου Αιγαίου.

Στην δημοσκόπηση μπορείτε να επιλέξετε ποια πρόσωπα από το Πλωμάρι θα θέλατε να δείτε υποψήφια σε συνδυασμούς. Μπορείτε να επιλέξετε μέχρι και 5 πρόσωπα.

Επιλέξτε το όνομα ή τα ονόματα ή κάποια άλλη επιλογή και πατήστε το “Vote”. Για να δείτε τα μέχρι τώρα αποτελέσματα πατήστε το “View Results”

Ποιούς υποψήφιους εκ Πλωμαρίου που θα θέλατε να δείτε στα ψηφοδέλτια στις εκλογές του Νοεμβρίου;

View Results

Loading ... Loading ...

Comments Closed

16 COMMENTS

  1. ηλιου φαεινοτερο ο λαός θέλει αμθρώπους σάν τη Μυρσινη το Μπαμπη τό θεολογο.Ο λογος?Ειναι απλός άτομα που σεβονται και αγαπανε το Πλωμαρι

  2. Πάντως αν ξαναψιφήσουμε τα γνωστά “λαμόγια” που εκμεταλλεύονται τη θέση τους στο δήμο και αντί να κάνουν κάτι καλό για τον τόπο τους, χρησιμοποιούν το δημόσιο χρήμα για προσωπικές τους υποθέσεις, είμαστε αξιοι της μοίρας μας!!!!

  3. Με ποιά κριτήρια συντάχθηκε ο κατάλογος των υπό ψήφιση, είναι υποψήφιοι ; το δήλωσαν οι ίδιοι; και αν ναι ποιοί δήλωσαν επίσημα ή ανεπίσημα ότι θα συμμετέχουν στις Καλλικρατικές εκλογές.Απ΄ότι βλέπω μέσα στους υπό ψήφιση είναι άτομα που πολέμησαν τον Καλλικράτη , συμμετείχαν σε συνεδριάσεις , εκδηλώσεις κλπ κατά της επιβολής του Καλλικράτη , τώρα είναι υποψήφιοι; το δηλώνουν οι ίδιοι; και επειδή δεν το λέω αόριστα 10 από τα 12 προτεινόμενα προς ψήφιση άτομα συμμετείχαν με τον ένα ή άλλο τρόπο κατά του Καλλικράτη.
    Περιμένουμε απαντήσεις από τον συντάκτη του δημοψηφίσματος .

  4. Είχα κατά νου να κάνω μια δημοσκόπηση η οποία θα ήταν σχετική με τις εκλογές του Νοεμβρίου. Μέχρι στιγμής ανεπίσημες πληροφορίες μιλάνε για συμμετοχή του Δ. Βαρβαγιάννη στον συνδυασμό του Π. Πατερέλη, που στηρίζεται επίσημα από το Πασοκ, επίσης ακούγεται ότι ο Μ. Μαμάκος θα είναι υποψήφιος, στον συνδυασμό του Ν. Γιακαλή για την περιφέρεια. Αυτοί οι δυο είναι πιο επικρατέστεροι. Από κει και πέρα υπάρχουν και πιθανότητες να είναι και κάποιοι άλλοι από την Δημοτική Αρχή Πλωμαρίου αλλά και από την Αντιπολίτευση. Έχει ακουστεί το όνομα του Παναγιώτη Ψαρρά και ενός ακόμα και πριν από λίγες μέρες κάποιος είχε γράψει εδώ, ότι η Μυρσίνη Ψώμου θα είναι στο ψηφοδέλτιο του Δ. Βουνάτσου για τον Δήμο Λέσβου.

    Τα κριτήρια ήταν τα εξής: Επιλέξαμε τα παραπάνω ονόματα που έχουν ήδη ακουστεί, κάποια ονόματα μπήκαν στη λίστα των επιλογών, απλά για να μπορεί ο κόσμος να επιλέξει σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια αξιολόγησης. Και από ότι βλέπετε αν όχι όλοι, οι περισσότεροι έχουν ασχοληθεί με τα κοινά ή είναι εν ενεργεία στην τοπική αυτοδιοίκηση.

    Δεν λέω κάπου ότι ο τάδε έχει βλέψεις να κατέβει υποψήφιος με τον Α’ ή Β΄ συνδυασμό. Η ερώτηση λέει καθαρά: Ποιούς υποψήφιους εκ Πλωμαρίου που θα θέλατε να δείτε στα ψηφοδέλτια στις εκλογές του Νοεμβρίου;

    Οι περισσότεροι σε όλη τη Λέσβο που θα είναι υποψήφιοι είτε για τον Δήμο είτε για την Περιφέρεια, ήταν κατά του “Καλλικράτη” και το είχαν δηλώσει. Και ο Βαρβαγιάννης και ο Ψαρράς και ο Μαμάκος ήταν στο συλλαλητήριο και στο κλείσιμο της Λάρσου. Τι να λέμε τώρα;

  5. έχει γούστο…
    αυτό το παρακάτω, είναι ντοκουμέντο ακριβές ή κίβδηλο;
    ΑΠΟ ΤΟ ¨ΕΜΠΡΟΣ”, 21-5-2010:
    “Ο «Καλλικράτης»… στη Δικαιοσύνη
    21/05/2010
    Σε δύο αποφάσεις αντίδραση στο σχέδιο «Καλλικράτης» κατέληξε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Πλωμαρίου, που υιοθετώντας πρόταση της αντιπολίτευσης προχωρά στην ανάθεση σε δικηγόρο της διερεύνησης κάθε δυνατότητας προσφυγής στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) κατά του χωροταξικού του σχεδίου «Καλλικράτης», ενώ παράλληλα εκφράζει την απαίτηση για άμεση σύγκληση νέας γενικής συνέλευσης της ΤΕΔΚ, με σκοπό τη λήψη απόφασης για δυναμικές αντιδράσεις στο χωροταξικό.

    «Ταυτόχρονα καλούμε όσους συμφωνούν μαζί μας στην κοινή προσπάθεια για αντίδραση στην ερήμωση και τον οικονομικό και αναπτυξιακό μαρασμό της περιφέρειας του νησιού, που θα οδηγήσει η δημιουργία του ενός δήμου», υπογράμμισε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Παναγιώτης Θεοδωρίδης, που συνεχίζοντας τόνισε: «Καλούμε τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης να καταλάβουν ότι στο όνομα της αποκέντρωσης επιχειρείται ο πιο λανθασμένος και απίστευτος συγκεντρωτισμός. Δήμοι σαν την Καλλονή και το Πλωμάρι θα εκπροσωπούνται από το πολύ τρεις με τέσσερις δημοτικούς συμβούλους. Για αυτό ας προσπαθήσουμε να αντιληφθούμε την εκπροσώπηση του Μολύβου, της Ερεσού και άλλων μικρότερων δήμων ή ας προσπαθήσουμε να έχουμε την εικόνα της μηδενικής εκπροσώπησης ενός χωριού όπως τα Χίδηρα, το Αμπελικό ή το Νεοχώρι.»
    Ήδη απ’ την πλευρά εκπροσώπων του δήμου Πλωμαρίου έχουν γίνει επαφές με νομικούς για το θέμα, οι οποίοι και συνέστησαν να υπάρξει ένα διάστημα αναμονής ώστε να ψηφιστεί ο «Καλλικράτης» και να υπάρξει διοικητική πράξη βάσει αυτού, και στη συνέχεια με αυτήν ως έρεισμα να προσβληθεί η συνταγματικότητά του. Υπήρξε η σύσταση να μη γίνει μεμονωμένη προσφυγή, αλλά σε συνεργασία με άλλους δήμους που θίγονται.”
    (http://www.emprosnet.gr/Current/?EntityID=b6510397-e414-47cd-8886-95ea1cefbaa1)

    ΕΡΩΤΗΜΑ:
    είναι αληθές ΑΥΤΌ το δημοσίευμα του “εμπρός” ή δεν αντελήφθην καλώς;
    Ούτε ο “Andreas P”, ούτε και ο “Admin” έχουν υπόψη τους ότι η προσφυγή στη δικαιοσύνη ενάντια στο ένα δήμο, ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του δημοτικού συμβουλίου Πλωμαρίου;
    Μήπως ακυρώθηκε και ανακλήθηκε με μεταγενέστερη απόφαση;

  6. Αληθές είναι κ. Μπάμπη το δημοσίευμα είπε ποτέ κανείς κάτι άλλο;
    Δεσμεύομαι να ρωτήσω προσωπικά τον ίδιο τον Δήμαρχο για το ότι είχε παρθεί απόφαση προσφυγής στη δικαιοσύνη και δεν έχει γίνει κάτι.

  7. μα κι εσείς “φιλοξενήσατε” αυτούσιο το δημοσίευμα, εδώ:
    https://www.plomarinews.gr/?p=1695

    αυτονόητο ότι το ερώτημα αφορά ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (και την αντιπολίτευση που εισηγήθηκε), εκτός εάν … ανακλήθηκε από το βιβλίο πρακτικών …

  8. ADMIN ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ % ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΑΦΟΥ ΑΝ ΤΑ ΑΘΡΟΙΣΕΙΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100%.

  9. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΟ TOTAL VOTERS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.ΑΝ ΑΘΡΟΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.

  10. Παιδια νομιζω οτι πηγαινουμε προς τη λαθος κατευθηνση. Αντι να σηζηταμε το αυτονοητο ασχολουμαστε με το αυτα ανοητο “Καλλικρατη”

  11. ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟ 100%.

  12. ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ;

  13. to barbagiani to blepo kalo kai ξanθoyli ala des te kai kapies ypojifiotites kales apo ta xoria apo palioys proedroys epitiximenoys

Comments are closed.