Home Αθλητικά Εκδήλωση για τη συνεργασία Αιγέα – Ατρόμητου, 9 Απριλίου 2016 – Τιμητικές...

Εκδήλωση για τη συνεργασία Αιγέα – Ατρόμητου, 9 Απριλίου 2016 – Τιμητικές πλακέτες για Α. Δαλαμπέκη και Π. Σαλταμάρα

607
0

Το Σάββατο 9 Απριλίου 2016, στα πλαίσια της συνεργασίας του Αιγέα Πλωμαρίου με την ΠΑΕ Ατρόμητος Περιστερίου σε επίπεδο ακαδημιών και τεχνικό, θα πραγματοποιηθεί επίσημη συνέντευξη τύπου και εκδήλωση στο ξενοδοχείο Ηλιοτρόπιο στη Μυτιλήνη στις 18:30.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα τιμήσει τη μνήμη δυο Λέσβιων ποδοσφαιριστών που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας και δεν βρίσκονται στη ζωή, του Ανδρέα Δαλαμπέκη και του Παναγιώτη Σαλταμάρα, τις πλακέτες θα παραλάβουν οι οικογένειες τους. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν ο Τεχνικός Διευθυντής Υποδομών και Υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών του Ατρομήτου, κ. Τόλης Αποστόλου, αλλά και αντιπροσωπεία της αντρικής ομάδας, μαζί με τον προπονητή Τραϊανό Δέλλα.



Η πρόσκληση για την εκδήλωση και ακολουθεί και η επίσημη ανακοίνωση από την ιστοσελίδα www.peristerisports.gr

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

Το ερχόμενο Σάββατο θα ανακοινωθεί κι επίσημα σε συνέντευξη τύπου η επίσημη έναρξη συνεργασίας του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου με τον Αιγέα Πλωμαρίου.

Την παρουσίαση θα κάνουν ο Υπεύθυνος Δικτύου Σχολών Ατρόμητου Τόλης Αποστόλου, ο πρόεδρος του Αιγέα Πλωμαρίου Κώστας Πρωτούλης και ο προπονητής Στέλιος Μουντανάρης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στο ξενοδοχείο «Ηλιοτρόπιο» της Μυτιλήνης που θα καταλύσει η αποστολή της ομάδας μας για τον αγώνα με την Καλλονή. Θα την τιμήσουν με την παρουσία τους ο προπονητής μας Τραϊανός Δέλλας, παίκτες της επαγγελματικής ομάδας, ο Ατρόμητος Κ14 που θα επισκεφθεί τη Λέσβο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, τοπικοί φορείς και φυσικά τα παιδιά της Ακαδημίας του Αιγέα Πλωμαρίου.

Στο πλαίσιο της ίδιας εκδήλωσης, την επιμέλεια της οποίας ανέλαβε ο πρώην πρόεδρος του Αιγέα Πλωμαρίου Στέφανος Σανιδάς, η ΠΑΕ Ατρόμητος θα τιμήσει τη μνήμη δύο Λέσβιων ποδοσφαιριστών που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας μας τις περασμένες δεκαετίες: Του Ανδρέα Δαλαμπέκη και του Παναγιώτη Σαλταμάρα.

Τις τιμητικές πλακέτες θα παραλάβουν μέλη της οικογένειας των δύο αείμνηστων ποδοσφαιριστών.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here