Home Άρθρα Τα πολιτικά κους-κους των ημερών

Τα πολιτικά κους-κους των ημερών

734
10

Επιβεβαιώνονται αυτά που είχαμε γράψει στο θέμα, που γνωστοποιούσε την στήριξη του Πασοκ στην υποψηφιότητα του Π. Πατερέλη, για τον Δήμο Λέσβου. Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες 2 μέρες, ακούστηκε ξανά ότι στον παραπάνω συνδυασμό, θα βρίσκονται και ονόματα προσώπων από άλλους πολιτικούς χώρους. Πιο συγκεκριμένα στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας “Τα Νέα Της Λέσβου”. 

Σε άρθρο του Στρατή Σαμιώτη, αναφέρεται ότι ο κ. Π. Πατερέλης έχει συμφωνήσει με μεγαλοστέλεχος της Δημοτικής Αρχής Πλωμαρίου, για την παρουσία του στο ψηφοδέλτιο. Τα πιθανά ονόματα φυσικά είναι του ίδιου του Δήμαρχου, Δημήτρη Βαρβαγιάννη, του Γιάννη Ξανθούλη που έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος καθώς και του Παναγιώτη Ψαρρά επίσης πρώην αντιδήμαρχου, που όμως πιθανόν λόγω σοβαρών επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα τον δούμε υποψήφιο σε κάποιο συνδυασμό(Βλέπε Supermarket!).

Σύντομα θα γίνουν γνωστά τα ονόματα αυτών που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια και μένει να δούμε τις αντιδράσεις του κόσμου σε μια τέτοια περίπτωση όπως αυτή που αναφέραμε παραπάνω.

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής, το αν θα συμπεριληφθούν σε κάποιο ψηφοδέλτιο, ονόματα όπως του πρώην Δήμαρχου Πλωμαρίου, Μιχάλη Μαμάκου και του νυν επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο μας κ. Παναγιώτη Θεοδωρίδη.

Bookmark and Share Στείλτε Το Θέμα Στο Profile Σας Στο Facebook

Comments Closed

10 COMMENTS

  1. ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ Η ΛΕΣΒΟΣ
    http://www.facebook.com/group.php?gid=114145635278641#!/group.php?gid=114145635278641
    ΑΠΟ ΤΗΝ 20Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ:

    «ΕΜΠΡΟΣ», 30/4/2010
    “Από τις επαναστατικές κορώνες… στο πουθενά

    Ένταση και «επαναστατικές κορώνες» ήταν η πρώτη αντίδραση στο Δημοτικό Συμβούλιο Μυτιλήνης… Στη συζήτηση που ακολούθησε, όμως, όταν ακούστηκαν και άλλες απόψεις υπέρ του σχεδίου, οι αντιδράσεις αμβλύνθηκαν και οι αρχικές προτάσεις που είχαν τεθεί για παραιτήσεις, κλείσιμο του δήμου, δυναμικές κινητοποιήσεις, κατέληξαν τελικά στο να μην παρθεί απόφαση ούτε καν για έκδοση ψηφίσματος…

    Ειδικότερα, στην αρχική του ομιλία ο δήμαρχος Μυτιλήνης, Νάσος Γιακαλής, εμφανίστηκε ν’ αντιδρά έντονα, δήλωσε χαρακτηριστικά «έξω φρενών» για τα όσα ανακοινώθηκαν για τη δημιουργία ενός δήμου στη Λέσβο…
    Έντονη ήταν και η αντίδραση του επικεφαλής της παράταξης «Επόμενη Μέρα», Άρη Χατζηκομνηνού…
    …ο αντιδήμαρχος Παντελής Πατερέλλης…τόνισε ότι λόγω της οικονομικής συγκυρίας επιβάλλονται αλλαγές στη δημόσια διοίκηση. «Όταν ενώνονται επιχειρηματικοί κολοσσοί προκειμένου να μπορέσουν να επιβιώσουν, εμείς θα στυλώνουμε τα πόδια και θ’ αντιδρούμε;»…θύμισε την περίπτωση της Ακαδημίας όπου όλο το νησί είχε ξεσηκωθεί όταν έγινε γνωστή η απόφαση κατάργησής της και τώρα όλοι αναγνωρίζουν τα οφέλη από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Αιγαίου…”

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ, ΣΤΗΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΥ;
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ-ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ!

  2. ο Βαρβαγιάννης.. η γνώμη μου είναι ότι αυτός καί η Μυρσινούλα θά φύγουν ή εφυγαν ποιό φτωχοί από τή πολιτική πρίν ασχοληθούν μέ αυτή.Η γνώμη μου είναι ότι τέτοια άτομα πρέπει νά μάς διοικούν,Αυτούς πρέπει υποστιριξουμε

  3. Η Μυρσίνη ακούγεται ότι θα κατέβει με τον ανεξάρτητο Βουνάτσο,δυο πολιτικοί ικανότατοι που δεν έχουν καμία σχέση με τους σημερινούς ακατανόμαστους.

  4. ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΑΝΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Η ΜΥΡΣΙΝΗ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. Ο ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΛΟΙ(ΞΑΝΘΟΥΛΗΣ-ΝΤΑΣ ΚΛΠ).

  5. Γεια σου ρε jim. Να ‘γραφα και γω ανώνυμα πολλά θα ‘λεγα και θα φαινόμουνα και πιο μάγκας.
    Ούτε ένα γεια δεν είπες το καλοκαίρι…
    Δεν σε κατακρίνω. Πάλι “φίλοι” θά ‘μαστε. Internetικά.
    Μπορεί να είναι και αυτή η μαγκιά του διαδυκτίου
    και να είσαι εσύ ο “σωστός”.

  6. ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑΝΝΗ.
    ΑΝ ΣΕ ΕΒΛΕΠΑ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΑ;

  7. Μη φοβάσαι ρε Γιάννη να μιλήσεις ελεύθερα, τώρα που σαραντάρησες δεν έχεις ελπίδες να σε διορίσουν κάπου.Η αλήθεια είναι ότι εκεί που ήμασταν πριν τέσσερα χρόνια , εκεί είμαστε και σήμερα για να μην πω πολύ πιο χαμηλά. Υγιής πολιτική δεν είναι να είσαι συνεχώς στο προσκήνιο και να βολεύεσαι, κονομώντας χιλιάδες ευρώ, γιατί καθένας από τους τοπικούς άρχοντες θα φύγει με απλούς συλλογισμούς με 48.000€ στο χέρι το λιγότερο, (εννοείται ο επικεφαλής θα πάρει τα διπλά)αλλά τουλάχιστον να τα πάρεις και να αφήσει και κάτι πισω σου, όχι να μην μπορείς να βουλώσεις ούτε μία λακούβα και να αφήνεις στάχτες και να θες να είσαι ξανά υποψήφιος.

  8. Σωστά τά λές jimakomou αλλα είναι καλλός καί τίμιος ό Βαρβαγιννης άλλοστε δεν εχει αναγκη,Και ποτέ μήν ξεχνάς δεν είμαιΝΔκρατης αλλά ΕΛΛΗΝΑΣ

  9. Θα γίνει κανά μπέρδεμα με τον από πάνω yianni.
    Mε ταχύτητα κάποιος θα νομίζει ότι είμαι εγώ και αντιστρόφως.
    (Αλλά τι να κάνουμε είμαστε και πολλοί οι Γιάννηδες).

    Όσον αφορά το σχόλιο του φίλου Μανώλη Αρμενάκα: Πράγματι ανώνυμα λες περισσότερα πράγματα (όπως πιο πάνω ο Jim).
    Όσον αφορά τώρα την ουσία. Πάντα πίστευα ότι η ομάδα του Βαρβαγιάννη ήταν ανεπαρκέστερη από τον ίδιο. Δε μπορεί ένα τόσο καλό παιδί με την ανατροφή και το ήθος του Δημήτρη να μην είχε τη διάθεση να κάνει περισσότερα πράγματα (μπροστά του ήταν καθημερινά) ή να μην θέλει να διορθώσει τη λακούβα του δρόμου που έπεφτε ο ίδιος με το παπί του μέσα.
    Τώρα σε ιδέες και διορατικότητα έπρεπε να βοηθηθεί και από φίλους και συνεργάτες. Πάντως δεν νομίζω να “έφαγε” προσωπικά ούτε λεπτό του ευρώ.

    Γενικά πάντως όπως υποστήριξα και στο παλιό μου άρθρο “Τα του Καίσαρος, τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ”…, το αποτέλεσμα (Το Πλωμάρι σήμερα) ΔΕΝ δικαιώνει την ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ των πολιτικών και όσων ασχολήθηκαν με τον Δήμο.
    Σε αυτές τις περιπτώσεις ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ και αυτό είναι το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Και ισχύει ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ και ΟΧΙ η ΠΡΟΘΕΣΗ.

  10. Όταν λέγεται ότι ο μισθός του Αντιδήμαρχου είναι 1.300 ευρώ τότε τι μισθό παίρνει ο ίδιος ο Δήμαρχος; Άρα όσοι διετέλεσαν Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι φεύγουν με φουσκωμένο πορτοφόλι. Τρομάρα τους…

    Το θέμα είναι όμως τι ενόχλησε περισσότερο που κάποιοι δεν παρήγαγαν έργο στο Πλωμάρι ή που βγάλαν λεφτά και δεν βγάλαμε εμείς;

Comments are closed.