Home Ενημερώσεις Ξυλοδαρμός για «προσωπική υπόθεση»;

Ξυλοδαρμός για «προσωπική υπόθεση»;

479
0

Από την Εφημερίδα Εμπρός. Γράφει η Χρηστίδου Βαγγελιώ. Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από πέντε αγνώστους έπεσε, τα ξημερώματα της Κυριακής στο Μεγαλοχώρι, ένας 40χρονος αγρότης από τον Ασώματο, που είχε βρεθεί εκεί με αφορμή το πανηγύρι στην Παναγιά Καμπάνα, λίγο πιο πάνω από το χωριό.

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, γύρω στις 4 το πρωί της Κυριακής και ενώ βρισκόταν στο πάρκινγκ και ετοιμαζόταν να φύγει από το πανηγύρι με ένα φίλο του, δέχτηκε επίθεση από τρεις άγνωστους άντρες, ηλικίας 30 με 40 ετών.
«Χωρίς να πάρω είδηση τι έγινε, με χτύπησε κάποιος στο κεφάλι, στην κλείδα και στον ώμο με κάτι μακρύ, ή συρματόσχοινο ή λεπτή αλυσίδα, που είχε κάτι δεμένο στην άκρη, ενώ την ίδια στιγμή άλλοι δύο με χτυπούσαν με κλοτσιές στα πλευρά, τη μέση και το πρόσωπο. Ήταν και άλλοι δύο μαζί τους, που κρατούσαν το φίλο μου στο αυτοκίνητο και δεν τον άφηναν να βγει», εξηγεί ο ίδιος.
Όπως λέει, στη συνέχεια οι δράστες τον έσπρωξαν σε μια πλαγιά βάθους 30 μέτρων, όπου και κύλησε χάνοντας για λίγο τις αισθήσεις του. Γυρίζοντας, ωστόσο, αφού συνήλθε, στην εκκλησία της Παναγιάς για να πλυθεί και να βρει το φίλο του, οι ίδιοι άντρες – που ο ίδιος ισχυρίζεται πως δε γνωρίζει – του επιτέθηκαν ξανά.

Επανειλημμένως φασαρίες
«Με χτυπούσαν μπροστά στον κόσμο, μέχρι που κάποιοι μας ξεχώρισαν. Άκουσα τότε, μάλιστα, κάποιον από αυτούς να λέει: “Εντάξει, έφαγε αρκετές”. Δε γνώριζα κανέναν τους και δεν μπόρεσα να καταλάβω το λόγο που μου επιτέθηκαν. Το μόνο που σκέφτομαι ήταν ότι ίσως πρόκειται για κάποιο ξεκαθάρισμα, αφού ήξεραν το όνομά μου και ανέφεραν την πρώην γυναίκα μου, με την οποία ωστόσο έχουμε χωρίσει εδώ και 13 χρόνια και δεν έχουμε άλυτα ζητήματα», λέει ο ίδιος.
Όπως υποστηρίζει, κάτοικοι της περιοχής τού ανέφεραν πως οι συγκεκριμένοι άνδρες – που, όπως λέει, είναι από το Πλωμάρι – έχουν προκαλέσει επανειλημμένως φασαρίες και άλλα προβλήματα.
Ο 40χρονος αγρότης, πάντως, που μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης με ασθενοφόρο και επρόκειτο να πάρει εξιτήριο χθες, έχοντας έξι ράμματα στο κεφάλι και χτυπήματα στα πλευρά, τη μασχάλη, τους ώμους και το ένα πόδι και έντονους πόνους στη μέση, έχει κάνει ήδη μήνυση ονομαστικά στην Αστυνομία – αφού έμαθε τα ονόματα των ανδρών που του επιτέθηκαν -, ενώ πρόκειται να κινηθεί εναντίον τους και δικαστικά.

Πηγή: www.emprosnet.gr

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here