Home Ενημερώσεις Ανακοίνωσε και το Πασοκ τον υποψήφιο Δήμαρχο που θα στηρίξει επίσημα

Ανακοίνωσε και το Πασοκ τον υποψήφιο Δήμαρχο που θα στηρίξει επίσημα

722
1

Μετά από αρκετές ημέρες αναμονής τελικά το κυβερνών κόμμα αποφάσισε για τον υποψήφιο Δήμαρχο Λέσβου που θα στηρίξει επίσημα. Θα είναι ο Παντελής Πατερέλης, ο οποίος πήρε το χρίσμα όπως έγινε γνωστό χτες το βράδυ. Είναι ο νυν αντιδήμαρχος στον Δήμο Μυτιλήνης. Είναι παντρεμένος με την εκ Πλωμαρίου καταγόμενη Κατερίνα Λούπου με την οποία πριν από μερικούς μήνες είχαν γνωστοποιήσει την δημιουργία της εταιρίας εμφιαλώσεως κρασιού, «Οινοφόρος Μεγαλοχωρίου».
Τα ονόματα που ακουγόντουσαν μέχρι τώρα, για το χρίσμα από το Πασόκ, ήταν των Νίκου Ζούρου, Απόστολου Πατέστου και Παντελή Πατερέλλη με τον τελευταίο να επικρατεί στην τελική επιλογή.

Με το παζλ των υποψηφίων Δημάρχων Λέσβου, να έχει ολοκληρωθεί, πλέον μένει να δούμε, ποιοι Πλωμαρίτες θα είναι υποψήφιοι, στους Συνδιασμούς των Άρη Χατζηκομνηνού που έχει πάρει το χρίσμα από την Νέα Δημοκρατία και του Παντελή Πατερέλη που είναι οι δυο επικρατέστεροι για να εκλεγούν. Δυνατό όνομα υποψήφιου Δήμαρχου, είναι πάντα και του Δημήτρη Βουνάτσου ο οποίος έχει “κατέβει” ως ανεξάρτητος.

Πολλά ακούγονται στο Πλωμάρι στους κύκλους των όσων είναι στην τοπική αυτοδιοίκηση, χωρίς να αποκλείονται οι εκπλήξεις, για συνεργασίες με πρόσωπα τα οποία είναι μέχρι τώρα σε αντίπαλα στρατόπεδα.

Comments Closed

1 COMMENT

  1. ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ Η ΛΕΣΒΟΣ
    http://www.facebook.com/group.php?gid=114145635278641#!
    20Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

    «ΕΜΠΡΟΣ», 30/4/2010
    Από τις επαναστατικές κορώνες… στο πουθενά

    Ένταση και «επαναστατικές κορώνες» ήταν η πρώτη αντίδραση στο Δημοτικό Συμβούλιο Μυτιλήνης… Στη συζήτηση που ακολούθησε, όμως, όταν ακούστηκαν και άλλες απόψεις υπέρ του σχεδίου, οι αντιδράσεις αμβλύνθηκαν και οι αρχικές προτάσεις που είχαν τεθεί για παραιτήσεις, κλείσιμο του δήμου, δυναμικές κινητοποιήσεις, κατέληξαν τελικά στο να μην παρθεί απόφαση ούτε καν για έκδοση ψηφίσματος…

    Ειδικότερα, στην αρχική του ομιλία ο δήμαρχος Μυτιλήνης, Νάσος Γιακαλής, εμφανίστηκε ν’ αντιδρά έντονα, δήλωσε χαρακτηριστικά «έξω φρενών» για τα όσα ανακοινώθηκαν για τη δημιουργία ενός δήμου στη Λέσβο…
    …ο αντιδήμαρχος Παντελής Πατερέλλης…τόνισε ότι λόγω της οικονομικής συγκυρίας επιβάλλονται αλλαγές στη δημόσια διοίκηση. «Όταν ενώνονται επιχειρηματικοί κολοσσοί προκειμένου να μπορέσουν να επιβιώσουν, εμείς θα στυλώνουμε τα πόδια και θ’ αντιδρούμε;»…θύμισε την περίπτωση της Ακαδημίας όπου όλο το νησί είχε ξεσηκωθεί όταν έγινε γνωστή η απόφαση κατάργησής της και τώρα όλοι αναγνωρίζουν τα οφέλη από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Comments are closed.