Home Δελτία Τύπου Ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης για τις Απεργιακές Κινητοποιήσεις της Πέμπτης 4/1/2016

Ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης για τις Απεργιακές Κινητοποιήσεις της Πέμπτης 4/1/2016

476
0

Την παρούσα ενημέρωση λάβαμε από τον Εμπορικό Σύλλογο Μυτιλήνη σχετικά με τις απεργιακές κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Λέσβο την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2016.

Δελτίο Τύπου: Τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ των Εμπορικών Καταστημάτων του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου 2016, αποφάσισε το Δ.Σ του Ε.Σ.Μ σε διευρυμένη συνεδρίαση όλων των φορέων, την Τετάρτη 27/1/2016, στο Επιμελητήριο Λέσβου.
Ο Εμπορικός Σύλλογος προτρέπει τα μέλη του να ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ενεργά στις απεργιακές κινητοποιήσεις, την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, προχωρώντας στο ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ενάντια στην εφαρμογή του προτεινόμενου ασφαλιστικού σχεδίου της Κυβέρνησης.

Εκπροσωπώντας έναν κλάδο εξαντλημένο που έχει πληγεί βάναυσα από την οικονομική κρίση, εκφράζουμε την αντίδρασή μας και την διαφωνία μας στις προτάσεις αυτές οι οποίες θα επιφέρουν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που αποσκοπούν.

Το υπό ψήφιση νομοσχέδιο πλήττει την επιχειρηματικότητα, την απασχόληση, την προσπάθεια για ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας επιδεινώνοντας ακόμα περισσότερο τον φαύλο κύκλο που ανοίγει. Δεν υπάρχει Εμπορικός Σύλλογος που να συμφωνεί με αυτό το νομοσχέδιο.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στις απεργιακές κινητοποιήσεις την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου,
με ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ένα ασφαλιστικό σύστημα βιώσιμο, δίκαιο και ανταποδοτικό.

Π. Κουντουριώτη 71, 81 100 Μυτιλήνη Τηλέφωνο – Φαξ: 2251 0 45254
site: www.esmjt.gr e-mail: empo31@otenet.gr

*Φωτογραφία αρχείου

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here