Home Βιβλία Τιμήθηκε ο Πλωμαρίτης Ιστορικός & Συγγραφέας Α. Χαλδαίος με το παράσημο του...

Τιμήθηκε ο Πλωμαρίτης Ιστορικός & Συγγραφέας Α. Χαλδαίος με το παράσημο του Αποστόλου και Ευαγγελιστή Μάρκου

1102
0

Μια σημαντική τιμητική διάκριση για τον Πλωμαρίτη Ιστορικό και συγγραφέα, Αντώνη Χαλδαίο, για το έργο του σχετικά με τον Ελληνισμό της Αφρικής. Τα βιβλία του κ. Χαλδαίου, έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς και από το Plomarinews

Στις 31-1-2016 ο Πλωμαρίτης ιστορικός και συγγραφέας Αντώνης Χαλδαίος, τιμήθηκε με το παράσημο του Αποστόλου και Ευαγγελιστή Μάρκου από τον Μητροπολίτη Καρθαγένης κ. Αλέξιο, κατ’ εντολή της Α.Θ.Μ. Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Αφρικής κ. Θεόδωρου Β’, για την ανάδειξη και την προβολή του ελληνισμού της Αφρικής.

Ο συγγραφέας και ιστορικός δήλωσε για την τιμή που έγινε προς το πρόσωπο του: Είναι ιδιαίτερα σημαντικό και τιμητικό που ένας θεσμός με μακραίωνη και σημαντική παρουσία, όπως το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, αναγνωρίζει την προσφορά μου στην ανάδειξη και προβολή του ελληνισμού της Αφρικής.
Απονομή του παρασήμου του Αποστόλου και Ευαγγελιστή Μάρκου από τον Μητροπολίτη Καρθαγένης κ. Αλέξιο, κατ’ εντολή της Α.Θ.Μ. Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Αφρικής κ. Θεόδωρου Β’.

Περισσότερα για τα βιβλία του Αντώνη Χαλδαίου, πατήστε εδώ.

xaldaios-ekklisia2

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here