Home Ενημερώσεις Αθήνα: Νεαρός (με καταγωγή από το Πλωμάρι) τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο με...

Αθήνα: Νεαρός (με καταγωγή από το Πλωμάρι) τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο με ταξί που τον εγκατέλειψε – Ζητούνται πληροφορίες από την τροχαία

438
0

Νεαρός με καταγωγή από το Πλωμάρι της Λέσβου που διαμένει μόνιμα στην Αθήνα, οδηγώντας μηχανή ενεπλάκη σε τροχαίο με ταξί και τραυματίστηκε σοβαρά. Ο οδηγός του ταξί, εγκατέλειψε τον τραυματία αβοήθητο στο δρόμο, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα. Η τροχαία ζητάει πληροφορίες, το τροχαίο συνέβη το βράδυ Παρασκευής 22 Ιανουαρίου 2016 και συγκεκριμένα στις 23:30 στο Γαλάτσι.

Η σχετική ανακοίνωση: Ζητούνται πληροφορίες για τροχαίο στο Γαλάτσι μεταξύ ταξί και οδηγού μηχανής που τραυματίστηκε βαριά.

Την Παρασκευή (22/01/16) και ώρα 23:30 το βράδυ, έγινε τροχαίο ατύχημα μεταξύ μοτοσυκλέτας και ταξί στην περιοχή του Γαλατσίου επί της οδού Ιωάννη Φωκά και Θύσσου. Το ταξί (πιθανότατα Mercedes) παρέσυρε και εγκατέλειψε τον αναβάτη της μοτοσυκλέτας. Tο παιδί είναι βαριά τραυματισμένο. Οποιοσδήποτε γνωρίζει κάποια πληροφορία σχετική με το συμβάν παρακαλώ πολύ να επικοινωνήσει άμεσα με την τροχαία. Το ταξί είναι χτυπημένο στην δεξιά πλευρά του και πιθανόν στον πίσω προφυλακτήρα του. Οποιαδήποτε σχετική πληροφορία υπάρχει από συνεργεία και φανοποιεία είναι χρήσιμη. Το ανακριτικό κομμάτι του τροχαίου έχει αναλάβει η Τροχαία Νέας Ιωνίας.

Πηγή ανακοίνωσης: www.policenews.eu

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here