Home Αστυνομικό Δελτίο Καταγγελία για αφαίρεση ελαιοκάρπου 2.500 κιλών από κτήμα στην Πλαγιά

Καταγγελία για αφαίρεση ελαιοκάρπου 2.500 κιλών από κτήμα στην Πλαγιά

752
3

Δελτίο τύπου: Χθες (18-12-2015) το απόγευμα, σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Πλωμαρίου της Λέσβου, σε βάρος ενός 41χρονου ημεδαπού, για κλοπή. Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, χθες το πρωί, ο 41χρονος αφαίρεσε από δύο αγροκτήματα ιδιοκτησίας 83χρονης ημεδαπής, στην περιοχή Πλαγιά της Λέσβου, ποσότητα ελαιοκάρπου 2.500 κιλών περίπου.
Διενεργείται προανάκριση.

Αστυνομικό δελτίο Λέσβου.

Facebook comments:

3 COMMENTS

  1. Επιτέλους,επιτέλους.Να προσθέσω οτι εκτος απο ξύλα και ελίες δεν εχουν αφήσει δίχτυα,περιφράξεις.πασσάλους,όλα τα ντάμια τ άνοιξαν και εχουν πάρει θαμνοκοπτικά,αλυσοπρίονα και οτι αλλο υπήρχε εντός.Το κυριότερο κατσίκες ,πρόβατα,αρνιά,κόττες ,γουρούνια και μιλαμε για πολλά ζωντανά υπαρχει ατομο που έχασε μια φορά 23 πρόβατα,υπάρχει ανθρωπος που έχασε τα ζωντανά 2 φορές.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πιάστηκε μια του κλέφτη δυο του κλεφτη….

  2. Η “εγκληματικότητα” ήταν ανέκαθεν “γνώρισμα” του ανθρώπινου γένους.Τα ζώα αν σκοτώσουν άλλο ζώο ή αν κλέψουν την τροφή άλλου, το κάνουν για λόγους καθαρά επιβίωσης, εν αντιθέσει με τον άνθρωπο ο οποίος καταστρέφει και ποθεί ότι έχει ο πλησίον του! Μακάρι να συνετιστούν όλοι οι λοιποί υποψήφιοι “εγκληματίες” και να υπάρξει επιτέλους ευνομία στην πολύπαθη κοινωνία του Πλωμαρίου! Εύχομαι μόνο να μην επαναληφθεί περιστατικό του παρελθόντος, κατά το οποίο ο παθών από ζωοκλοπή και ενώ είχε συλληφθεί ο δράστης με τα ζωντανά εις χείρας και ενώ άνετος τα βόσκαγε μαζί με τα “δικά” του(;), αντί να διεκδικήσει ότι εκ του Νόμου προβλεπόνταν και ν ‘ αφήσει να τιμωρηθεί ο δράστης ακόμα και με την αυστηρή ποινή της εκτόπισης, εκείνος τα “βρήκε” και όλα μέλι γάλα…οπότε ο δράστης άνετος συνέχιζε να κινείται και να ιδιοποιείται και να επιβουλεύεται κάθε τι που ορέγετο…ουδέν περαιτέρω σχόλιο!

  3. Φαίνεται ο κ. Αρμενάκας ανέλαβε την υπεράσπιση του κατηγορούμενου.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here