Home Αθλητικά Βίντεο: Αιγέας – Διαγόρας 0-1 Νέα παράπονα για τη διαιτησία

Βίντεο: Αιγέας – Διαγόρας 0-1 Νέα παράπονα για τη διαιτησία

599
0

Νέα ήττα για τον Αιγέα Πλωμαρίου στην 4η αγωνιστική για το Κύπελλο Λέσβου, που τον αφήνει εκτός συνέχειας της διοργάνωσης. Ο αγώνας διεξήχθη την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015 στις 5:00 το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Πλωμαρίου. Ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι πήρε τη νίκη και το εισιτήριο για την επόμενη φάση, σκόρερ ο Δημήτρης Βαμβουκλής.

Ο Αιγέας έχει πολλά παράπονα από τον διαιτητή Κουλουδή και τους δυο βοηθούς του, εκτός από το εις βάρος του πέναλτι και για διάφορες φάσεις και ένα πέναλτι που δεν υπέδειξε υπέρ του και για την αποβολή του προπονητή του Στέλιου Μουντανάρη για διαμαρτυρία σε μια φάση που έπρεπε να δοθεί πλεονέκτημα και τελικά σφυρίχτηκε φάουλ. Για την τελευταία φάση η θέση του Αιγέα είναι ότι διαμαρτυρήθηκε ένα παίχτης του πάγκου και ο διαιτητής απέβαλε τελικά τον προπονητή της ομάδας.

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού η ομάδα του Πλωμαρίου έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του τερματοφύλακα Χρίστου Παπαδάτου, για μαρκάρισμα σε αντίπαλο επιθετικό εντός μεγάλη περιοχής, ο διαιτητής έδειξε για δεύτερη φορά την άσπρη βούλα και ο Χατζηκυριάκος ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, τα γάντια του τερματοφύλακα πήρε ο Αγκόλι, αφού είχαν ήδη γίνει οι τρεις αλλαγές και κατάφερε να αποκρούσει τη μπάλα κρατώντας το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις και τις καλύτερες στιγμές από τον αγώνα.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here