Home Ενημερώσεις Καλούνται οι αναγνώστες μας να θέσουν ερωτήσεις στους υποψήφιους Βουλευτές στη Λέσβο

Καλούνται οι αναγνώστες μας να θέσουν ερωτήσεις στους υποψήφιους Βουλευτές στη Λέσβο

786
4

Όπως και για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, ζητάμε ξανά από τους αναγνώστες του Plomarinews την κατάθεση ερωτήσεων προς τους υποψήφιους βουλευτές στη Λέσβο. Η ίδια ακριβώς διαδικασία είχε πραγματοποιηθεί και για τις εκλογές του Ιανουαρίου και μαζί με την κάθε ερώτηση, θα πρέπει να αναφέρετε τον αποδέκτη ή τους αποδέκτες και όποιος βουλευτής θέλει και έχει το θάρρος να απαντήσει άμεσα στους πολίτες είναι ευπρόσδεκτος.

Θυμίζουμε ότι και σ’ αυτές τις εκλογές οι υποψήφιοι από το Πλωμάρι είναι αρκετοί. Γιάννης Ζερδελής και Πέπη Κοκκίνη με την Λαϊκή Ενότητα, Μανώλης Αρμενάκας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, Γιώτα Μιχαλέλη με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Γιάννης Τσαμουργκέλης με το ΠΑΣΟΚ, Μάνος Στεφανής με Κοινωνία Αξιών – Δημοκρατικούς – Πειρατές Ελλάδα.

Οι μέρες πλέον είναι λίγες, οπότε θα πρέπει οι ερωτήσεις να κατατεθούν άμεσα. Ο λόγος λοιπόν σε εσάς.

Οι ερωτήσεις μπορούν να σταλούν εδώ με σχόλιο ή με μήνυμα στο e-mail info@plomarinews.gr

Facebook comments:

4 COMMENTS

  1. Τι ερωτήσεις θα μπορούσε κάποιος να κάνη σε τυχοδιώκτες παπατζηδες που αλλάζουν κόμματα κατά το δοκούν πουλώντας ότι μέχρι πρότινος προσπαθουσαν να μας πείσουν ότι είναι το καλλίτερο και τώρα το καλλίτερο δεν είναι καλο μα είναι το καλλίτερο αυτό που έχουν πάει? Αληθεία γιατί όλοι αυτοί να θέλουν να γίνουν βουλευτές? Για το λαο? για να προσφερουν σε εμας η τιν τσεπη τους….

  2. Από το σύνθημα ‘λεφτά υπάρχουν’ του Γ. Παπανδρέου περάσαμε στο ‘θα τα σκίσω τα μνημόνια’ του Α. Σαμαρά και εν συνεχεία στη φράση ‘θα καταργήσουμε το μνημόνιο με ένα ψήφισμα και έναν νόμο’ που ειπώθηκε ενώπιον των βουλευτών από τον Α. Τσίπρα. Και οι τρεις πολιτικοί εξαπάτησαν τους πολίτες και δεν τήρησαν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις. Υπάρχει κανείς από τους προαναφερθέντες κυρίους και κυρίες- που επιζητούν διακαώς την ψήφο μας -που να προτίθεται να φανεί συνεπής σε ό,τι προεκλογικά δήλωσε;

  3. Έχει περάσει ένα εικοσιτετράωρο και κανένας υποψήφιος πολιτικός του τόπου δεν απάντησε. Η εκκωφαντική σιωπή τους προς απάντησιν μου λοιπόν και τα συμπεράσματα ανήκουν στους αναγνώστες του blog…

  4. Αγαπητή eleni, αν διάβασες τις προτάσεις μας για τον Νομό Λέσβου, θα διαπίστωνες πως δεν απέχουν απο τις των υπόλοιπων κομμάτων. Τα παχιά λόγια είναι εύκολα να τα λέει κανείς. Επειδή γνωρίζω καλά τους ανθρώπους της http://koinoniaaxion.gr/ θέλω να ξέρεις πως είμαστε σε θέση, όσο είναι εφικτό να υλοποιήσουμε το προγραμμά μας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here