Home Πολιτικά Μήνυμα από τον Εμ. Στεφανή υποψήφιο με το συνδυασμό Δημοκρατικοί-Κοινωνία Αξιών –...

Μήνυμα από τον Εμ. Στεφανή υποψήφιο με το συνδυασμό Δημοκρατικοί-Κοινωνία Αξιών – Πειρατών Ελλάδας στη Λέσβο

759
0

Το παρακάτω μήνυμα λάβαμε από τον συμπολίτη και φίλο μας Μανώλη Στεφανή, ο οποίος αποφάσισε να είναι υποψήφιος στο νομό Λέσβου με τον συνδυασμό κομμάτων Δημοκρατικοί – Κοινωνία Αξιών – Πειρατές Ελλάδας.

Αθήνα 10/9/2015. Αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση του προέδρου της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΩΝ www.koinoniaaxion.gr , κ.Σ.Φενέκου να εκπροσωπήσω τον συνδυασμό μας στην πατρίδα μου, το Νομό Λέσβου.
Είμαι ιδρυτικό στέλεχος και μέλος της Π.Γ. της Κοινωνίας Αξιών που κατεβαίνει για πρώτη φορά στις βουλευτικές εκλογές σε συνεργασία με δύο άλλα κόμματα τους Δημοκρατικούς και το Κόμμα των Πειρατών.

Στη σύντομη πορεία της η Κοινωνία Αξιών έχει δείξει ήδη δείγματα πολιτικής δράσης με πολιτικό πολιτισμό . Αντιπολιτευόμαστε με εποικοδομητική κριτική και παράλληλα δουλεύουμε συστηματικά και λειτουργούμε σαν καταλύτης διαλόγου και συνεργασίας στην κοινωνία . Καταθέτοντας τις επαγγελματικές μας γνώσεις και εμπειρίες προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε προβλήματα που ταλαιπωρούν την ελληνική κοινωνία. Για παράδειγμα για το μεταναστευτικό πρόβλημα που δραματικά βιώνει το νησί μας , η Κοινωνία Αξιών από τον Μάρτιο έχει καταθέσει στο υπουργείο σειρά προτάσεων. Παρ’ ότι δεν εισακουσθήκαμε και οι εξελίξεις δικαίωσαν την αγωνία μας ,συνεχίζουμε να προτείνουμε λύσεις τόσο σε επιχειρησιακό όσο και σε πολιτικό επίπεδο στεκόμενοι αλληλέγγυοι στις τοπικές αρχές που υπερβαίνουν εαυτούς στην προσπάθεια.

Αν και το μεταναστευτικό έχει επισκιάσει άλλα επίσης σοβαρά θέματα όπως τα προβλήματα στην αγροτική οικονομία, την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων , την ανεργία. Σαν Κοινωνία Αξιών έχουμε ήδη προχωρήσει σε συζητήσεις με επαγγελματικούς τοπικούς φορείς και σχεδιάζουμε δράσεις σε ειδικά προβλήματα που τους αφορούν.
Είμαι περήφανος για την καταγωγή μου και πιστεύω πως το νησί μας η Λέσβος όπως και η Λήμνος και ο Αγιος Ευστράτιος είναι ιδιαίτερα ευλογημένα νησιά μοναδικής φυσικής ομορφιάς, με ιστορία, με πλουσιότατη πνευματική, ναυτική, εμπορική, αρχιτεκτονική και εμπορική παράδοση που σίγουρα τους αξίζει καλύτερο μέλλον.

Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός απλά φιλοδοξώ να επικοινωνήσω μαζί σας τις αρχές μας τον διαφορετικό τρόπο με τον οποίον εμείς αντιμετωπίζουμε την ενασχόληση με τα κοινά και όλοι μαζί, κάτοικοι, φορείς, επιχειρήσεις να ξεπεράσουμε την απογοήτευση να ελπίσουμε στις δυνάμεις μας, στις αξίες μας , να εμπνευσθούμε από την πλούσια πολιτιστική , ΄βιομηχανική και αγροτική μας παράδοση και να κάνουμε καινοτομικά άλματα σε όλους τους τομείς στον αγροτικό, κτηνοτροφικό, τουριστικό, ποτοπαραγωγικό τομέα κά

Για εμάς η πολιτική δράση ούτε ξεκινάει ούτε τελειώνει με τις εκλογές. Οι εκλογές είναι μια ευκαιρία επικοινωνίας και θα χαρώ να μοιραστώ μαζί σας εμπειρίες και ιδέες για την επόμενη μέρα. Στην Κοινωνία Αξιών ξέρουμε πάνω απ’όλα να ΑΚΟΥΜΕ και ΘΕΛΟΥΜΕ να δίνουμε λύσεις.

Δεν είμαι καλός στα λόγια προτιμώ τα έργα.

Εμμ. Στεφανής
Μέλος της Π.Γ. F

Εμμανουήλ Στεφανής 693 6649930 & 211 4094091

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here