Home Δελτία Τύπου Δήμαρχος Λέσβου: Αν δεν δώστε λύση στο μεταναστευτικό δεν θα στηθούν κάλπες...

Δήμαρχος Λέσβου: Αν δεν δώστε λύση στο μεταναστευτικό δεν θα στηθούν κάλπες στις εκλογές!

907
10

Μετά την έκκληση για να κηρυχθεί το νησί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Τις τελευταίες μέρες, το νησί της Λέσβου, βιώνει μια πρωτόγνωρη και ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση. Ένα νησί 85 χιλιάδων ψυχών,σηκώνει στις πλάτες του μια τεράστια ανθρωπιστική κρίση .

Αυτή τη στιγμή υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για την ασφάλεια, την υγεία και την ακεραιότητα, τόσο των συμπολιτών μας, όσο και των κατατρεγμένων μεταναστών και προσφύγων, που εισρέουν κατά χιλιάδες στο νησί της Λέσβου.

Επανειλημμένα, έχουμε απευθύνει δραματικές εκκλήσεις για την λήψη μέτρων, ώστε να αποσυμφορηθεί άμεσα η Λέσβος.

Εκκλήσεις, τόσο προς την Ε.Ε. όσο και την κεντρική κυβέρνηση, οι οποίες μέχρι και σήμερα δεν εισακούστηκαν.

Καλούμε λοιπόν το λαό της Λέσβου, να μη συμμετέχει στις προσεχείς εκλογές και δηλώνουμε ξεκάθαρα την πρόθεση μας να μην στηθούν κάλπες, αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα για την αποκλιμάκωση της κατάστασης. Δυστυχώς, επειδή η απεγνωσμένες φωνές μας, δεν έχουν βρει καμία ανταπόκριση, είμαστε αποφασισμένοι να υλοποιήσουμε τα παραπάνω, σε περίπτωση που δεν δοθεί άμεση λύση».

Από το γραφείο τύπου του Δημάρχου Λέσβου.

Facebook comments:

10 COMMENTS

  1. Mαλλον χαρη θα τους κανει αν δεν στηθουν καλπες.Η ετυμηγορια του λαου εχει ηδη βγει και θα τριβουν τα ματια τους με το ποσοστο που θα παρει η χρυση αυγη στο νησι.Ακομα και δυστυχως για τη δημοκρατια μας ετσι που την καταντησαν..

  2. Μαλλον φοβαται το ποσοστο που θα παρει η χρυση αυγη και τα χει κανει επανω του

  3. μπειτε τωρα σε τοπικα σαιτ και δειτε ..καταληψη σε ολους τους κεντρικους δρομους τη Μυτιληνης..που ειναι τωρα οι υποστιρικτες των μεταναστων??στα σπιτια μας θα μπουν παρτε το χαμπαρι!!!

  4. δειτε ποιοι ειναι οι λαθρο τι πολιτισμο εχουν και πως ανταποδιδουν τη φιλοξενια το ταισμα την περιθαλψη και την διασωση απο τη θαλασσα δειτε και καμαρωστε προοδευτικοι να μην πω κι αλλα θαυμαστε 7 μηνες συριζα

  5. εμαθα οτι ερχεται βαρυς χειμωνας παρτε προοδευτικα παλικαρια απο ενα μεταναστη να κανετε αγκαλιτσες να ζεστενεστε μια που θα ειναι ακριβο το οιλ και δωρο το λαδακι

  6. Το λαδικό μάλλον θα το χρειαστείς εσύ, έχεις και καιρό να κάνεις σεξ από ότι μαθαίνω…

  7. Γαληνέ ξέρεις ότι στο Πλωμάρι ο Μπαμπούκος έκανε το πάρκο Πλωμαρίου κρανίου τόπο; Δεν ξέρω το λόγο;;;;;;;; Τον ξέρω…….μετράει ή vila του περισσότερο από τό Πλωμάρι

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here