Home Ενημερώσεις Δυο βάρκες με πρόσφυγες έφτασαν σήμερα στο Πλωμάρι

Δυο βάρκες με πρόσφυγες έφτασαν σήμερα στο Πλωμάρι

824
9

Μετά από αρκετές ημέρες είχαμε ξανά άφιξη προσφύγων στο Πλωμάρι. Σήμερα Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015, δυο βάρκες με περίπου 45-50 ανθρώπους από τη Συρία η κάθε μια, έφτασαν στο Πλωμάρι, κατά τις πρωινές ώρες, η μία στην κήτη του ποταμού Σεδούντα και η άλλη κοντά στη Μελίντα. Οι πρόσφυγες που βγήκαν στην κήτη του ποταμού ρωτούσαν σε ποιο νησί βρίσκονται. Ήδη έχουν μεταφερθεί στη Μυτιλήνη.

prosfyges-sedountas-2

prosfyges-sedountas-3

prosfyges-sedountas-4

prosfyges-sedountas-5

Facebook comments:

9 COMMENTS

  1. Τι σχέση έχει αυτό με την αριστερά ρε μεγάλε; Όλη η Ευρώπη έχει αριστερά, που έχει κατακλυστεί από εκατομμύρια πρόσφυγες; Από ποιον πλανήτη έπεσες;

  2. ΣΥΡΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΣΥΡΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ ΑΠΟ 250ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΖΑ ΑΙΤΗΜΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ.(ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ-ΑΕΡΟΠΩΡΙΚΟΣ)ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ…-ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΑΠΟ 300 ΕΥΡΩ ΑΕΡΟΠΩΡΙΚΩΣ…

    ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΕΤΕ 3.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ?
    ΚΟΡΟΙΔΑ!!! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;;;;

  3. μπειτε τωρα σε τοπικα σαιτ και δειτε ..καταληψη σε ολους τους κεντρικους δρομους τη Μυτιληνης..που ειναι τωρα οι υποστιρικτες των μεταναστων??στα σπιτια μας θα μπουν παρτε το χαμπαρι!!!

  4. μπειτε τωρα σε τοπικα σαιτ και δειτε ..καταληψη σε ολους τους κεντρικους δρομους τη Μυτιληνης..που ειναι τωρα οι υποστιρικτες των μεταναστων??στα σπιτια μας θα μπουν παρτε το χαμπαρι!!!

  5. Σιγά μη σου πάρουν το laptop και δεν έχεις να παίξεις ikariam

  6. Σώπα ρε γίγαντα. Τα ‘κανες πάνω σου; Άμα σου χτυπήσουν την πόρτα, να κλειστείς στην τουαλέτα. Αμάν πια η ξενοφοβία και ο ρατσισμός σας. Οι άνθρωποι διαμαρτύρονται γιατί τους κρατάνε για πολλές μέρες στη Μυτιλήνη χωρίς λόγο, αντί να τους προωθούνε στην Αθήνα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here