Home Άρθρα Προεκλογικές Υποσχέσεις για τη δημιουργία του δρόμου Πλωμαρίου – Βατερών από τη...

Προεκλογικές Υποσχέσεις για τη δημιουργία του δρόμου Πλωμαρίου – Βατερών από τη ΜΟΜΑ;

741
3

Εδώ και λίγες μέρες συζητείται στο Πλωμάρι η πιθανότητα να ξεκινήσουν τα έργα για την ολοκλήρωση του δρόμου Πλωμαρίου-Βατερών, ενός ιδιαίτερα σημαντικού έργου για την ανάπτυξη του νότιου τμήματος της Λέσβου. Αυτό συμβαίνει διότι στην πρόσφατη του επίσκεψη στη Λέσβο για το μεταναστευτικό, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μεταξύ άλλων δήλωσε ότι η ΜΟΜΑ ή αλλιώς «ΔΙΔΕΡΓΩΝ», όπως είναι η τωρινή ονομασία, μπορεί να αναλάβει το συγκεκριμένο έργο όπως και άλλα που είναι στρατηγικής σημασίας.

Βέβαια σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ, θα εξεταστεί το σχετικό αίτημα για τον δρόμο Πλωμαρίου – Βατερών και θα δοθεί προτεραιότητα. Αλλά φυσικά επειδή με το συγκεκριμένο δρόμο έχουμε “καεί στο χυλό” θα πρέπει να “φυσάμε και το γιαούρτι” διότι έχουν περάσει αρκετές δεκαετίες και το έργο έχει μείνει στάσιμο. Μη ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε και σε προεκλογική περίοδο οπότε θα ακουστούν πολλά “ΘΑ”. Μακάρι να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις και να ξεκινήσουν τα έργα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σημείο που τελειώνει ο δρόμος μετά τη Μελίντα επισκέφτηκε αντιπροσωπία από το Δήμο, την Περιφέρεια και τον Στρατό.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν το συγκεκριμένο θέμα, ήταν στην ατζέντα του Πάνου Καμμένου και τον πρόλαβαν οι εξελίξεις ή προέκυψε τώρα.

Επίσης κάποια έργα που θα μπορούσε να ξεκινήσει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου χωρίς τη ΜΟΜΑ, είναι και ο χωματόδρομος που ξεκινά λίγο πριν το Αμπελικό και φτάνει στο χωριό Σταυρός που βρίσκετραι λίγα μόλις χιλιόμετρα πριν τον παραλιακό δρόμο Βατερών, αλλά και το έργο που έχει επίσης μείνει στάσιμο, ο χωματόδρομος Μεγαλοχωρίου – Αγιάσου.

Το σχετικό δημοσίευμα από την ιστοσελίδα της ΕΡΤ:

Η νέα ΜΟΜΑ στο δρόμο Πλωμαρίου-Βατερών.

Την ολοκλήρωση του δρόμου Πλωμαρίου – Βατερών θα αναλάβει η νέα ΜΟΜΑ ή αλλιώς «ΔΙΔΕΡΓΩΝ», όπως ονομάζεται τώρα. Αυτό εξήγγειλε κατά τη σημερινή του επίσκεψη στη Λέσβο ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος τονίζοντας ότι: « η «ΔΙΔΕΡΓΩΝ» αναλαμβάνει έργα που κρίνονται στρατηγικής σημασίας και δεν εμπλέκονται εργολάβοι. Άμεσα θα εξετασθεί το αίτημα για το συγκεκριμένο και θα δοθεί προτεραιότητα στο έργο».

Πηγή: www.ert.gr

Facebook comments:

3 COMMENTS

  1. Οι υποσχέσεις είναι τσάμπα. Έχει υποσχεθεί κι άλλα κατά καιρούς ο Καμμένος, όπως ότι αν αυξηθεί ο ΦΠΑ στα νησιά θα παραιτηθεί, ότι αν οι Ευρωπαίοι μας πιέσουν θα το κάνει Κούγκι και άλλα φαιδρά. Παπατζής μεγάλος όπως και ο Τσίπρας.

  2. Ας έρθουν να μας τα πουν απο κοντά,οι συριζανελληνες ρουφιάνοι και …θα τους ξηγήσουμε το όνειρο.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here