Home Ενημερώσεις Χωρίς ακτινολόγο για ένα μήνα το Κέντρο Υγείας

Χωρίς ακτινολόγο για ένα μήνα το Κέντρο Υγείας

1874
21

Για ένα μήνα, δεν θα υπάρχει δυνατότητα να βγάλει κανείς ακτινογραφία στο Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου. Ο λόγος; Η μοναδική ακτινολόγος που υπάρχει, όπως είναι λογικό θα πάρει την καλοκαιρινή της άδεια. Από το νοσοκομείο Μυτιλήνης όμως δεν φρόντισαν να στείλουν αντικαταστάτη όπως όφειλαν διότι τους ζητήθηκε εγκαίρως. Μετά από e-mail που λάβαμε, με την πληροφορία ότι θα κλείσει το ακτινολογικό για έναν μήνα στο φουλ της καλοκαιρινής σεζόν με τόσους τουρίστες και επισκέπτες….

επικοινωνήσαμε με το Κέντρο Υγείας για να μας επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες.

Όπως μας είπαν, από το Νοσοκομείο Μυτιλήνης είχε ζητηθεί εδώ και μέρες χειριστής ακτινογραφικού, αλλά δεν διευθετήθηκε το θέμα με αποτέλεσμα να μείνει προσωρινά κενή η θέση. Τώρα θα πρέπει να τρέχουμε στη Μυτιλήνη ή δε ξέρω που άλλου για να κάνουμε μια ακτινογραφία.

Bookmark and Share Στείλτε Το Θέμα Στο Profile Σας Στο Facebook

Comments Closed

21 COMMENTS

  1. Γιατι ειχαμε απογευμα,νυχτα,η μηπως ειχαμε ακτινολογικο σσαββατοκυριακο.Και τι εγινε τωρα, δεν θα εχουμε ουτε το πρωι.

  2. ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΝΑΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ giannis ???
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΝΑΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 7 ΜΕΡΕΣ ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ , 168 ΩΡΕΣ??
    ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ -ΑΘΛΗΤΙΚΑ-
    Υ.Γ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ-ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΚΛΠ

  3. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ.ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ.

  4. Τι μπορεί να κάνει …η ασχετοσύνη ενός δημοσιογραφίσκου τοπικού ΜΜΕ!
    Τελικά, βρήκατε ποιός παίρνει άδεια και ποιός σας λείπει, βρε παιδιά?

    …Ακτινολόγος? Δηλαδή γιατρός?

    Ή …Χειριστής ακτινογραφικού? Δηλαδή υπάλληλος ΔΕ απόφοιτος Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης?

    Ή μήπως θέλατε να γράψετε Τεχνολόγος Ακτινολόγος? Δηλαδή υπάλληλος ΤΕ, απόφοιτος Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης?

    Δεν μπορεί να τα λέτε όλα μαζί, αχταρμά!
    “Πούστηδες και παλληκάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια”!

    Και για να έχουμε καλό ερώτημα…
    Τις ακτινολογικές εξετάσεις ποιός σας τις κάνει τόσα χρόνια?
    Ο γιατρός, ο τεχνολόγος ή ο χειριστής? Ποιός έχει το δικαίωμα σύμφωνα με το νόμο να σας τις κάνει?
    Και μετά ποιός σας κάνει τη διάγνωση?
    Υπάρχει γιατρός ακτινολόγος?
    Ή τις βλέπουν γιατροί άλλων ειδικοτήτων?
    Τι είδους και ποιότητας υπηρεσίες υγείας απολαμβάνετε?
    Αυτά τα ερωτήματα έπρεπε να σας απασχολούν και όχι να τρώγεστε γιατί πήρε την νόμιμη άδειά του ένας εργαζόμενος…

    Σταύρος Κυριαζής

  5. Κ. Κυριαζή μας προσβάλεται τώρα. Καταρχήν εδώ είναι blog δεν είμαστε δημοσιογράφοι και ότι έγραψα βασιζεται στη επικοινωνία μου με τον διευθυντή του Κέντρου Υγειας Πλωμαρίου. Και να λείπουν οι χαρακτηρισμοί παρακαλώ. Τι ζόρι τραβάτε;
    Δεν τρωγόμαστε για το ότι η εργαζόμενη πήρε την άδεια της αλλά γιατί το Νοσοκομείο δεν έστειλε αντικαταστάτη.
    Σας ενοχλεί που τα blog λένε την αλήθεια;

  6. Ποιος ειναι αυτος ο κυριαζης? Του πειραξαμε το καλαμι του? Σορι δεν το ξανακανουμε,εισαι και τρομακτικος.πρρρρρρ!

  7. Πολύ σωστά τα λέει ο admin. Και βέβαια κάθε εργαζόμενος δικαιούται να απουσιάσει από την εργασία του με άδεια. Αυτό είναι απολύτως λογικό και δεν κατακρίνει κανείς τον εργαζόμενο. Γιατί βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος; Ο σκοπός της συγκεκριμένης ανάρτησης ήταν να σχολιάσει την τακτική και τη νοοτροπία του Νοσοκομείου που υποβιβάζει το Κέντρο Υγείας της περιοχής μας, προτιμώντας να μείνει κλειστό το ακτινολογικό για ένα μήνα από το να στείλει κάποιον να αναπληρώσει το κενό. Κι αν δε φωνάξουμε τώρα για να δουν ότι αντιδρούμε, θα καταντήσει το Κέντρο Υγείας όπως κάποια άλλα Κέντρα Υγείας που δεν έχουν προσωπικό να λειτουργήσουν και υπολειτουργούν αναγκάζοντας τον κάθε ασθενή να τρέχει στη Μυτιλήνη και να ταλαιπωρείται. Αυτό θέλουμε;

  8. Ανεπίσιμες πληροφορίες λένε ότι τώρα με το νομοσχέδιο “Καλλικράτης”, στο άμεσο μέλλον το Κέντρο Υγείας θα κλείσει.

  9. αφου δεν αντιδρασαμε οταν επρεπε οταν κλεισανε το ταμειο της ΔΕΗ οταν πανε να κλεισουν και τον οτε οταν καταφεραν να νην γινει ενας νοτιος δημος ε τοτε ας παρουν το Κ.Υ αν παρουν γιατι τοτε θα τους παρουμε με τις πετρες. ας τολμησουν

  10. Ειμαι τιης αποψης οτι ο διαχειρηστης θα επρεπε σχολια που ειναι εκτος θεματος να μη τα αναρτει. Δε μπορει ο καθε προβοκατορας κυριαζακος να πεταγεται απο το πουθενα και να λεει την ανοησια του. Αν θελει ας βρει ενα μπλογκ που θα πραγματευεται τα συντεχνιακα του προβληματα και κομπλεξ περι πτυχιων και ας μας αφησει ησυχους. Εμεις γραφουμε ως πολιτες.

    Εγω σε μια εβδομαδα θα ερθω στο Πλωμαρι με τα παιδια μου και αυτη η ειδηση με αφορα και μου προσθετει επιπλεον στρες με τα ηδη υπαρχοντα προβληματα. Δεν θα πρεπει να μεινει ετσι αυτο, ειναι πολυ σοβαρο.

  11. Να κλείσει το Κέντρο Υγείας δεν το νομίζω. Αλλά να υποβιβαστεί σε περιφερειακό ιατρείο πολύ πιθανό το βρίσκω. Να λειτουργεί μόνο με 1-2 γιατρούς και για ό,τι άλλο θέλουμε να τρέχουμε στο χάος του Νοσοκομείου. Μόνο εμείς που ζούμε εδώ καταλαβαίνουμε την αναγκαιότητα και την ύπαρξη ενός οργανωμένου Κέντρου Υγείας σε πλήρη λειτουργία.

  12. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Ο κ. ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟ Ή ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΕ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ?ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ; Ή ΟΤΑΝ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ; Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ, Ο ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ, Ο ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ, Ο ΟΔΗΓΟΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ; ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΕΝΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ, ΕΝΑ ΤΡΟΧΑΙΟ, ΕΝΑ ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΤΛ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ…… ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΑΝΑΔΕΙΞΤΕ ΤΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΔΟΘΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ…. ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΖΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΤΣΙΟ ΝΑ ΛΕΝΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ!!!

  13. κ.ΑΒΡΑΑΜ
    ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ κ.ΚΥΡΙΑΖΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ:
    1. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ
    2. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ -ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩ???!!!!!
    3. ΔΙΕΡΩΤΑΣΤΕ ΑΝ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗΣ,ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ- ΑΠΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ,¨Η ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ? ΚΡΑΤΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Ή ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΩΝ Κ.Υ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ?
    TO AN ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ -ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ- ΡΩΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ¨ΠΕΡΑΣΑΝ” ΑΠΟ ΤΟ Κ.Υ. ΣΑΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ
    ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ , ΓΙΑΤΙ Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ , Η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ , ΚΑΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ-ΔΥΣΜΕΝΕΣ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ.

  14. Μήπως με τις συνεχείς αποσπάσεις προσωπικού του Κ.Υ.Πλωμαρίου τον τελευταίο καιρό σε γιατρούς και βοηθητικό προσωπικό προσπαθεί Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ…….να υποβαθμίσει το Κ.Υ.Π. για να μας ….το πάρει από δώ ? Λέω ..μήπως.
    ΞΥΜΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!

  15. Κύριε Κυριαζή βγάλτε τη χολή σας και για τις αμαρτωλές προσλήψεις που έχουν γίνει στο ΕΣΥ,από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του!!!!!Γιατί και εδώ ο νεποτισμός και η ευνοιοκρατεία καλά κρατούν!!!!!

    ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΙ,ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ,ΤΑΚΟΥΝΑΚΙΑ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ,ΧΑΧΑΝΗΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ,ΤΣΙΓΑΡΑΚΙΑ ΣΤΗ RECEPTION,ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??????????????????? Ή ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ?Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ!!!!!

    ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΌΧΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ.

  16. Ενας -δυο σχολιασαν με αρνητικο τροπο το συγκεκριμενο γεγονος.Αρχικα κανεις δεν καταφερθηκε στη συγκεκριμενη υπαλληλο ομως αυτο που επρεπε ως πλωμαριτες να κανουμε να φωναξουμε να λυθει το προβλημα.Αντιθετως καποιοι πικροχολοι και μην μπορωντας καπου να εκτονωθουν γραφουν βλακειες.Το πουστηδες και παλικαρια επιστρεφεται και ας διαλεξει με ποιανου μερος θα παει γιατι εδω στο πλωμαρι υπαρχουν μονο αντρες γιατι και τα παλλικαρια…. ειδαμε τα χαιρια τους.Το οτι καποιοι γελανε οταν πας στο Κ.Υ δεν σημαινει οτι τις περισσοτερες φορες οταν πρεπει να βοηθησουν καποιο ασθενη,το κανουν με το καλυτερο τροπο.μην απαξιωνετε το Κ.Υ .ΥΓ ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ?

  17. Κύριε Βούλτσιε δεν πρέπει να είστε από την περιοχή μας, γιατί αν ήσασταν θα γνωρίζατε ότι το δικό μας Κέντρο Υγείας δεν έχει μόνο αγροτικούς γιατρούς αλλά και μόνιμο έμπειρο ιατρικό προσωπικό το οποίο έχει αποδειχθεί ικανό να παράσχει τις πρώτες βοήθειες και να σώσει ανθρώπους. Αλλά γιατί υποτιμάται και τους αγροτικούς γιατρούς; Κι αυτοί προσφέρουν όσα μπορούν, στο μερίδιο που τους αναλογεί. Έχω την εντύπωση ότι προσπαθείτε απλά να κάνετε συνδικαλισμό και με αφορμή την ανάρτηση αυτή να κατακρίνεται τη λειτουργία των Κέντρων Υγείας γενικά. Το Κέντρο Υγείας δεν είναι Νοσοκομείο για να έχει όλες τις ειδικότητες. Μακάρι να γινόταν!! Αλλά τουλάχιστον ζητάμε να παρέχει βασικές ιατρικές υπηρεσίες, όπως να βγάλεις μια ακτινογραφία αν χτυπήσεις, να κάνεις μια αιματολογική εξέταση κλπ. Εξάλλου πιστεύω ότι οι γιατροί έστω κι άν δεν είναι ακτινολόγοι μπορούν να “‘διαβάσουν” την ακτινογραφία και να σου πουν αν έχεις πχ. κάποιο σπάσιμο ή έχεις ηγμορίτιδα κλπ.

  18. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ, ΕΓΩ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ…… ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ Ε.Σ.Υ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΑΝ ΠΑΡΕΛΠΙΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΤΕ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΑ Κ.Υ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ…..ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ “ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ” ΜΙΑ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΗ. Η ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΘΩΡΑΚΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΣΟ ΕΥΚΟΛΗ ΚΙ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΕΡΕΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ Κ. Υ. ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΝ ΕΞΥΠΝΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ. ΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΙ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ….. ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΟΙΩΘΑΝ ΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ Κ.Υ. (ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΙΣΩΣ) ; ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟ Κ.Υ. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΑ;

  19. ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΩΘΕΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠ ΤΟ Κ.Υ. ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ -ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ- ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ,ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ-ΟΥΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ- ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ Κ.Υ. ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ” ΑΝ ΠΑΡΕΛΠΙΔΑ” ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΔΗΛΑΔΗ ??? !!!!!

    ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΛΤΣΙΟ ΑΒΡΑΑΜ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ?????
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ “ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ “BLOG ΕΙΝΑΙ, ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ;, ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΛΕΜΕ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ.

    Υ.Γ. ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ “ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ Κ.Υ. ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ . ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!!!!!!!
    ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ-

  20. ΦΙΛΕ in focos ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ Κ.Υ. ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΩΝ Κ.Υ. ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ Κ.Υ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ….. ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ BLOG ΣΑΣ “Αποδεκάτισαν το Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου, αποσπώντας 4 υπάλληλους στο Βοστάνειο” ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…..ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ….Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην λειτουργία του το Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου το τελευταίο διάστημα είναι σοβαρά, αφού υπάρχουν 10 περίπου θέσεις κενές σε νοσηλευτικό προσωπικό, τραυματιοφορείς, οδηγούς και γιατρό γενικός ιατρικής. Εκτός από τα κενά που προϋπήρχαν, μέσα στον Ιούλιο αποσπάστηκαν στο Νοσοκομείο ένας γιατρός γενικής ιατρικής, ένας τραυματιοφορέας, μία νοσηλεύτρια και μία υπάλληλος διοικητικού, δυσχεραίνοντας ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Οι βάρδιες του προσωπικού καλύπτονται με δυσκολία, ενώ εξαιτίας της έλλειψης τραυματιοφορέα, ο οδηγός του ασθενοφόρου είναι αυτός που αναλαμβάνει και την μεταφορά των ασθενών……….ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ!!!!
    ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ……………….

  21. Κε ΑΒΡΑΑΜ
    Απάντηση στο “αν παρελπίδα ” που γράψατε δεν δώσατε.
    Η λειτουργία του Κ.Υ. άν και δύσκολα γίνεται ικανοποιητικά χάρη στο υπάρχον προσωπικό.
    Δεν πιστεύω να υπονοείτε ότι για τις ελλείψεις προσωπικού και τις αποσπάσεις φταίει το προσωπικό του ΚΥΠ .
    Αυτούς που έκαναν τις αποσπάσεις χωρίς να στείλουν αντικαταστάτες πρέπει να μέμφεσθε κι όχι το προσωπικό του ΚΥΠ ,καθώς επίσης κι αυτούς της κεντρικής εξουσίας που είναι υπεύθυνοι για τη στελέχωση των Κ.Υ.Αλλά γι αυτούς δεν λέτε κουβέντα! αποδεικνύοντας τα δικά σας γραφόμενα ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ.

Comments are closed.