Home Άρθρα Τραπέζι με λαβράκι, χταπόδι και τούρτα παγωτό την ώρα που ο κόσμος...

Τραπέζι με λαβράκι, χταπόδι και τούρτα παγωτό την ώρα που ο κόσμος πεινάει και εξαθλιώνεται

612
9

Με αφορμή την 41η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας, την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, παρέθεσε όπως συνηθίζεται γεύμα στους πολιτικούς αρχηγούς.

Την ώρα που ο λαός πεινάει και πολλοί τρώνε από τα συσσίτια και άλλοι από τα σκουπίδια και ο πληθυσμός εξαθλιώνεται και με δυσοίωνες προβλέψεις για ακόμα χειρότερες μέρες λόγω του Μνημονίου νούμερο 3, οι αρχηγοί των κομμάτων Βαγγέλης Μεϊμαράκης-ΝΔ, Φώφη Γεννηματά-ΠΑΣΟΚ, Σταύρος Θεοδωράκης-Ποτάμι και Θανάσης Παφίλης εκπροσωπώντας το ΚΚΕ, μαζί με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον κυβερνητικό εταίρο Πάνο Καμμένο, καλεσμένοι από τον κ. Παυλόπουλο, έτρωγαν για πρώτο πιάτο χταπόδι ξιδάτο και σαλάτα και για κυρίως πιάτο λαβράκι ενώ για επιδόρπιο το μενού είχε τούρτα παγωτό, χωρίς να λείπουν και τα φρούτα από το τραπέζι.

Σύμφωνα με ανάρτηση των Iefimerida.gr, o κ. Καμμένος έφερε και “καστανιά” μαζί του, ένα ταπεράκι που περιείχε αχινοσαλάτα.

Και όπως βλέπετε και στη φωτογραφία το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο και η παρέα ήταν μια όμορφη ατμόσφαιρα.

*Φωτογραφία από www.iefimerida.gr

Facebook comments:

9 COMMENTS

  1. Είναι λογικό ό Καμένος νά τρωει αχινοσαλάτα γιά νά τού κάνει κούκου λόγω τών κιλών του έτσι δέν είναι Μανωλιό μου?

  2. Πολύ φτηνιάρικη η κριτική. Δηλαδή τι έπρεπε να φάνε; Κουκιά με σαλάτα; Το λαβράκι, πολύ περισσότερο το ιχθυοκαλλιέργειας είναι από τα φθηνότερα που κυκλοφορούν στην αγορά. Αμάν πια οι επαναστάτες του Πλωμαρίου, που δεν έχουν ούτε το θάρρος να υπογράψουν με το όνομά τους. Μόνο οι κόκκινοι Χμερ, μπορούν να επιβιώσουν πολιτικά στον τόπο μας.

  3. Το πρόβλημα δεν είναι αν έφαγαν λαβράκι ελευθέρας βοσκής ή καλλιέργειας και χταπόδι, το θέμα είναι ότι αποδεικνύεται ότι λίγο πολύ όλοι είναι ίδιοι, απλώς έχουν διαφορετικό μανδύα. Όλα τα στελέχη απ’ όλα τα κόμματα τρώνε με χρυσά κουτάλια. Εδώ κινδυνεύει να κλείσει το ακτινοθεραπευτικό για παιδιά λόγω μη πρόσληψης δυο υπαλλήλων-χειριστών, τη στιγμή που ο κάθε βουλευτής και υπουργός βολεύει τα παιδιά του και τους συγγενείς του σε διάφορες θέσεις στα γραφεία τους και στο δημόσιο ή παίρνουν με μετάθεση τα τσιράκια τους στα γραφεία στερώντας δάσκαλους και νοσηλευτές από την παιδεία και την υγεία.

  4. Γιορτή για την αποκατάσταση της δημοκρατίας; Στο τέλος θα φώναξαν όλοι μαζί χάιλ Σόιμπλε. Για ποια δημοκρατία μιλάμε; Για τα νομοσχέδια που έρχονται έτοιμα από Γερμανία με την εντολή να ψηφίζονται άμεσα; Προχθές μάλιστα ακούσαμε και το εξής φοβερό. Ότι το νομοσχέδιο για τον κώδικα πολιτικής δικονομίας έπρεπε να ψηφιστεί όπως έχει, χωρίς να μπορούν να αλλάξουν ούτε ένα και. Η δοσιλογία σε όλο της το μεγαλείο.

  5. Δεν έχεις, Όλυμπε, θεούς, μηδέ λεβέντες η Όσσα,
    ραγιάδες έχεις, μάννα γή, σκυφτούς για το χαράτσι,
    κούφιοι και οκνοί καταφρονούν τη θεία τραχιά σου γλώσσα,
    των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι.

    Κωστής Παλαμάς
    Απόσπασμα από το ποίημα Γύριζε (1908)

    ολόκληρο το ποίημα εδώ: http://fouit.gr/2013/02/19/%CE%B3%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B5-%CE%BA%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%82/

  6. Αυτοί που βρίσκονται ψηλά θεωρούνε ταπεινό να μιλάς για το φαΐ…

    Ο λόγος; Έχουνε κιόλας φάει.
    Χταπόδι ξυδάτο, λαυράκι, τούρτα παγωτό και λευκό κρασί, για την ακρίβεια, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ενημερωτικών sites.
    Τι κι αν, λίγες μέρες πριν, οι ίδιοι αποφάσισαν τα βασικά είδη διατροφής, ακόμα και τα μακαρόνια, να φορολογούνται πια με ΦΠΑ 23%;

    Αφού έσωσαν – για πολλοστή φορά – την πατρίδα, το λιγότερο που (θεωρούν ότι) τους αξίζει είναι (άλλο) ένα δωρεάν γεύμα.

    Θαυμάστε τους λοιπόν, τη συμμορία του κεφαλαίου, το κόμμα της αστικής τάξης, να τρώει και να πίνει «στην υγειά των κορόιδων», στην πλάτη των εργαζόμενων, των ανέργων, της νεολαίας που μόλις δυο μέρες πριν – για πολλοστή φορά – κατακρεούργησαν.

    Και στο όνομα της αστικής δημοκρατίας που, ακόμα και αυτήν, οι ίδιοι την εξευτέλισαν, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι παρά το φύλο συκής που καλύπτει τη δικτατορία του κεφαλαίου.

    Υ.Γ.: Θλιβερή παρουσία ανάμεσά τους, ο Θανάσης Παφίλης. Συμβολικά, θα πει κανείς. Όμως αυτό το συμβολικό έχει τη μεγαλύτερη ουσία. Γιατί συμβολίζει την υποταγή της ηγεσίας του ΚΚΕ στην αστική νομιμότητα και το σεβασμό στους αστικοδημοκρατικούς θεσμούς, παρά τις αντικαπιταλιστικές κορώνες.

    Γ.Μ.

    ΠΗΓΗ:
    http://www.pandiera.gr/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B2%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%88%CE%B7%CE%BB%CE%AC-%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B5-%CF%84%CE%B1/

  7. Ξενάκη γράφεις επώνυμα αλλά γραφικά άλλωστε γραφικός είσαι μιά ζωή ένας Ψωμιάδης ας πούμε

  8. Αφού μιλάμε για τραπεζώματα και μενού εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο το τραπέζωμα στον δήμαρχο εχθές Σάββατο στη γιορτή του ούζου ποιος το πλήρωσε;

  9. Ρε Ξενοφώντα πόσα θες να μας τρελάνεις ούτε οι γάτες τους τρώνε καλειεργίσιμο λαβράκι

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here