Home Ενημερώσεις Οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύουν στο Πλωμάρι για φέτος το...

Οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύουν στο Πλωμάρι για φέτος το καλοκαίρι

928
1
Πλωμάρι

Από την παρασκευή 17 Ιουλίου 2015 ξεκίνησε η εφαρμογή της πεζοδρόμησης του παραλιακού δρόμου από τις 9:00 το βράδυ μέχρι τις 1:00 τα ξημερώματα και για αυτό το διάστημα απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων. Παράλληλα ισχύουν και άλλες νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, πρώτον ο δρόμος που οδηγεί ίσα μέσα και ξεκινά από το ύψος του λαογραφικού μουσείου μετατρέπεται μόνο για κάθοδο προς την αγορά, δηλαδή δεν επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων με φορά προς τον Πλάτανο και δεύτερον στον πλακόστρωτο δρόμο που ξεκινά από την αγορά και συγκεκριμένα από το super market Καμπάνη θα επιτρέπεται μόνο η άνοδος με φορά προς τον Άγιο Ισίδωρο, δεν θα επιτρέπεται δηλαδή η διέλευση οχημάτων με φορά προς την αγορά από το σημείο που ξεκινά ο δρόμος στο ύψος του παντοπωλείου του κ. Κουβαρά.

Και για αποφυγή μπερδέματος παραθέτουμε και τις σχετικές φωτογραφίες.

Πρώτη φωτογραφία: Δεν επιτρέπεται η διέλευση με φορά τον Πλάτανο και προς ίσα μέσα.

dromos-laografiko

Δεύτερη φωτογραφία: Επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων με φορά προς τα ανατολικά, Άγιο Ισίδωρο ή για να πάει κάποιος προς κέντρο υγείας ή προς ίσα μέσα κτλ.

dromos-kafekopteio

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. θα πρεπει να αναφερθει οτι για να φυγει κανεις προς Mεγαλοχωρι ,και στη περιπτωση που δεν ειναι ντοπιος καλα ειναι να εχει gps.Καλουνται λοιπον τα γραφεια ενοικιασεων αυτοκινητων να εφοδιασουν τα αμαξια με gps…..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here