Home Εκδηλώσεις Βίντεο: Η εκδήλωση για το Δημοψήφισμα που έγινε στο Πλωμάρι από υποστηρικτές...

Βίντεο: Η εκδήλωση για το Δημοψήφισμα που έγινε στο Πλωμάρι από υποστηρικτές του ΌΧΙ

684
1

Αφήσαμε για το τέλος το βίντεο από την εκδήλωση για το δημοψήφισμα που έγινε στο Πλωμάρι από τους υποστηριχτές του ΌΧΙ, για την περίπτωση που γινόταν και αντίστοιχη εκδήλωση στο Πλωμάρι από τους υποστηριχτές του ΝΑΙ, που τελικά δεν έγινε.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον πεζόδρομο της πλατείας την Τετάρτη 1η Ιουλίου 2015, κεντρικός ομιλητής ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο, Γιάννης Ζερδελής και υπήρξαν και παρεμβάσεις πολιτών.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ένα απόσπασμα από την εκδήλωση.

Οι υποστηριχτές του ΝΑΙ δεν έκαναν αντίστοιχη εκδήλωση, ποιος άλλωστε θα τολμούσε να έρθει σε μια μικρή κοινωνία όπως το Πλωμάρι και να προπαγανδίσει για το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα;;; Οι υποστηριχτές του ΝΑΙ αρκέστηκαν σε ανεπίσημες επισκέψεις πολιτικών και σε προπαγάνδα από στόμα σε στόμα.

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. Μοιάζει σαν να πρέπει για τα επόμενα χρόνια της ζωής μας μόνο να δίνουμε.
    Σε ποιους;
    Για ποιο πράγμα ακριβώς;
    Κανείς δεν κατάφερε να μας πείσει τα τελευταία 5 χρόνια των μνημονίων πως υπάρχει κάποια λογική σ αυτή τη σκυταλοδρομία χρεών!
    Τώρα με την κυβέρνηση των 5 τελευταίων μηνών αποκαλύφθηκε περίτρανα πως το πρόβλημα δεν είναι εσωτερικό, είναι πανευρωπαικό. Πρόκειται για μια νεοφιλελεύθερη συμπαιγνία που ζητά να στερήσει από τους λαούς όλες τις κοινωνικές παροχές για να προστατέψει τα υπερκέρδη των τραπεζών!
    Ο αγώνας αποκαλύπτεται πως είναι ταξικός και αφορά όλα τα κράτη της Ευρώπης!
    …………………………………………………………………….
    Σε αντιπαράθεση με την ανευ προηγουμένου λασπολογία των καναλιών, δημοσιογράφων, πολιτικών – μέσα και έξω-,
    αξίζει να ακούσουμε και την άποψη του 18χρονου αγοριού που “πρώτο των πρώτων ” τον ανεβοκατέβαζαν πριν 10 μέρες τα κανάλια γιατί πέτυχε σχεδόν το απόλυτο 20 στις φετινές Πανελλαδικές. Διθύραμβοι για την τεράστια επιτυχία του. Σιωπή όμως για τις απόψεις του. Αναμενόμενο!!!
    Η άποψη του ιδιαίτερα χαρισματικού νέου ανθρώπου στο ξεκίνημα της ζωής του, είναι καθαρή και προσγειωμένη. Θέλει η φωνή του ν΄ακούγεται όχι σαν του τραυλίζοντος επαίτη, αλλά καθαρά και ισότιμα, όπως επιτάσσει η Ιστορία και οι αγώνες του λαού μας.
    “ΟΧΙ” με Λογισμό και με Όνειρο, για να σπάσει η αλυσίδα του Φόβου και της Παράνοιας.
    Ακούστε τον:
    https://www.youtube.com/watch?v=FM_pjCE8LT0

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here